Ramlerde problem olabilir birini çıkarıp tekrar dener misin format atmayı? Mavi ekrandaki hatan neydi öncelikle ondan bahsedebilir misin?format atarken mavi ekran yedim mas mavi ekran.3 kere usbyi silip yükledim bana yardımcı olabilecek var mi windowsu kendi sitesinden indirdim ustelik.
Ramlerde problem olabilir birini çıkarıp tekrar dener misin format atmayı? Mavi ekrandaki hatan neydi öncelikle ondan bahsedebilir misin?
Hocam ramlerden birini çıkarabilir misin tekrar dener misin? Sonra diğerini çıkar dene. Benzer bi problem ben de yaşadım mavi ekran yiyordum ramdenmiş.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle anlatayım önce usb ile format atarken bir hata oldu dedi iptal oldu dedim tekrar usb oluşturayım oluşturdum bu sefer de böyle hata verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde mas mavi ekran oluyor enter yapınca asus yazısı geliyor gidiyor derken böyle geldi.denedim sonra kapandı.USB de mi sıkıntı var acaba
deneyim bir tek ram denemiştim onu çıkarıp diğerini takıp deneyim bir de.Hocam ramlerden birini çıkarabilir misin tekrar dener misin? Sonra diğerini çıkar dene. Benzer bi problem ben de yaşadım mavi ekran yiyordum ramdenmiş.
ramleri değiştirdim tek tek ikili denediğimde de ayni hatayı aldim.simdi baska usbyi tekrar Windows atıyorum onu deneyeceğim daha sonra o olmazsa ramleri baska ramlerle değiştireceğim öyle deneyecegim hayırlısı, önerin icin yine de teşekkürlerHocam ramlerden birini çıkarabilir misin tekrar dener misin? Sonra diğerini çıkar dene. Benzer bi problem ben de yaşadım mavi ekran yiyordum ramdenmiş.
Hocam çözebildin mi?deneyim bir tek ram denemiştim onu çıkarıp diğerini takıp deneyim bir de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ramleri değiştirdim tek tek ikili denediğimde de ayni hatayı aldim.simdi baska usbyi tekrar Windows atıyorum onu deneyeceğim daha sonra o olmazsa ramleri baska ramlerle değiştireceğim öyle deneyecegim hayırlısı, önerin icin yine de teşekkürler