Windows usb var hazır halde windoesu kurduktan sonra ekran kartı driverlarını kurduktan sonra windowsu tekrar kurmak istiyorum freedos hale nasıl getircem?internete girebileceğiniz bir PC lazım.
Freedos gibi biostan usb ile boot ediceksin sanırım.Windows usb var hazır halde windoesu kurduktan sonra ekran kartı driverlarını kurduktan sonra windowsu tekrar kurmak istiyorum freedos hale nasıl getircem?
ha. W10'nu tekrar kur. freedos yapmana gerek kalmazWindows usb var hazır halde windoesu kurduktan sonra ekran kartı driverlarını kurduktan sonra windowsu tekrar kurmak istiyorum freedos hale nasıl getircem?
yani biosa girip yine kurucaz windowsu öyle miha. W10'nu tekrar kur. freedos yapmana gerek kalmaz
evet. Windows kurulum ekranında eski windowsun yüklü olduğu ''c'' sürücüsünü biçimlendirip ''C'' sürücüsüne kuracağız W10'uyani biosa girip yine kurucaz windowsu öyle mi
teşekkürlerevet. Windows kurulum ekranında eski windowsun yüklü olduğu ''c'' sürücüsünü biçimlendirip ''C'' sürücüsüne kuracağız W10'u
önemli değil.
bunu yaptıktan sonra peki ekran kartının daha bir şeyini güncelleyecek miyiz gerek var mı @06ankaralıevet. Windows kurulum ekranında eski windowsun yüklü olduğu ''c'' sürücüsünü biçimlendirip ''C'' sürücüsüne kuracağız W10'u
Driverleri kuracaksınız. Windows ile Driverlerda silindi kurulumdabunu yaptıktan sonra peki ekran kartının daha bir şeyini güncelleyecek miyiz gerek var mı @06ankaralı
temiz kurulum yap diyeceksin sonra windows için flasşhı takıcaksın windowsu kurarken sana nereye kurmak istediğini soracak oradan eski windowsunun olduğu kısmı silWindows usb var hazır halde windoesu kurduktan sonra ekran kartı driverlarını kurduktan sonra windowsu tekrar kurmak istiyorum freedos hale nasıl getircem?