Neler Yeni

Da Sistem Geldikten Sonra

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
evet. Windows kurulum ekranında eski windowsun yüklü olduğu ''c'' sürücüsünü biçimlendirip ''C'' sürücüsüne kuracağız W10'u
Hocam ben sistemi aldıktan sonra Windows yükleyeceğim sonrasında bios update yapacağım Adrenalin sürücüsünü kurmam gerekiyor mu birde tekrar Windows kurmak için format atmak yerine bilgisayarı sıfırlasam var ya hani şu basit seçenek format yerine aynı format gibi ama USB falan gerektirmiyor Windows'u da baştan kuruyor sıkıntı çıkarı mı?

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
biosu güncelledikten sonra windowsu tekrar kurmadan kullanamaz mıyız peki @06ankaralı

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Hocam ben sistemi aldıktan sonra Windows yükleyeceğim sonrasında bios update yapacağım Adrenalin sürücüsünü kurmam gerekiyor mu birde tekrar Windows kurmak için format atmak yerine bilgisayarı sıfırlasam var ya hani şu basit seçenek format yerine aynı format gibi ama USB falan gerektirmiyor Windows'u da baştan kuruyor sıkıntı çıkarı mı?
Önce bios Update öneriliyor windowsu kurmadan önce.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
sisteminiz amd ise mezburi adrelanin.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
ne gibi sorun olabilir bugün biri chrome sorunu yaşamış da biz yaşar mıyız acaba onu merak ettim şu olay nereden çıktı yarın pc gelicek kafam karıştı iyice..

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
sisteminiz amd ise mezburi adrelanin.
O zaman direk geldiği gibi Windows 10'u kurul sırasıyla adrenalin sonrasında Vbios update kuracağım sonrasında ise bilgisayarı sıfırlayacağım format değil sıfırlama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

a

abdullah önce windowsu sonra biosu kurarsanız RAM hatası alırsınız diyordu.
Bios updatei İtopya yapıyor zaten ben ekran kartından bahs ediyorum hocam.

a

abdullah önce windowsu sonra biosu kurarsanız RAM hatası alırsınız diyordu.
Benim dediğim ekran kartı için illa adrenalin yüklemeye gerek var mı yoksa direk Vbios update yapabilir miyim?

Neyse zaten ben yakın bir bilgisayarcı abiye kurduracağım o halleder her halde ben durumu anlatırsam gerekirse tekrar format atar.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
O zaman direk geldiği gibi Windows 10'u kurul sırasıyla adrenalin sonrasında Vbios update kuracağım sonrasında ise bilgisayarı sıfırlayacağım format değil sıfırlama.

Bios updatei İtopya yapıyor zaten ben ekran kartından bahs ediyorum hocam.

Benim dediğim ekran kartı için illa adrenalin yüklemeye gerek var mı yoksa direk Vbios update yapabilir miyim?
Ekran kartınız AMD ise Adrelanin zorunlu.

Top Bottom