Neler Yeni

Da Sistem Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
İyi akşamlar ben Da yeni sisteminden aldım fakat İnceHesap ile ilgili çok şikayet var. Kargolama sistemi çok yavaş vb diye. Acaba sistemler ne zaman gelir tahmini

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,473
İsim
Sarp Yılmaz
İyi akşamlar ben Da yeni sisteminden aldım fakat İnceHesap ile ilgili çok şikayet var. Kargolama sistemi çok yavaş vb diye. Acaba sistemler ne zaman gelir tahmini
yani durum belli Corona virüsü nedeniyle siparişlerde gecikme yaşanabiliyor fakat incehesap bildiğim kadarıyla güvenilirdir.

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
1 hafta sürer

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
kargo virüs yüzünden yavaş olabilir ben olsam çok fazla hızlı gelmesini istemem şahsen çünkü kasa hassas acele işe şeytan karışır uzun bekliyim ama sağlam gelsin kafasindayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
YASİR AYKAÇ sipariş verdin mi el capitanı ? hangi ekran kartı sipariş verdin ?
Tamamen aynı şekil sipariş verdim videoyu izlemedim yani aldıktan sonra izledim pişman olmadım. Önceki sistemi kaçırdığıma çok üzülmüştüm aylardır para biriktiriyorum.

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Tamamen aynı şekil sipariş verdim videoyu izlemedim yani aldıktan sonra izledim pişman olmadım. Önceki sistemi kaçırdığıma çok üzülmüştüm aylardır para biriktiriyorum.

Siparişi ne zaman verdin bugün saat 17:00 sularında fiyata zam geldi ve ekran kartı değişti. XFX mi sipariş verdin Sapphire mi ?

Hayırlı olsun bende Sapphire olanı sipariş verdim

Top Bottom