Neler Yeni

DA-SİSTEM2 Hakkında

muewl

80+
Selamlar arkadaşlar,
DA-SİSTEM2 yi almak istiyorum fakat içimde bir ukte kaldı.İlk defa bir sistem alacağım için sorunsuz olmasını istiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim.
İlk önce şuanlık bütçem 7000 fakat 7300 e çıkabilir monitörlü bu sistemi alıp 1300 e bi 144hz monitör almak istiyorum tavsiyeleriniz varsa monitörün link atarsanız sevinirim.
Şuan bu sistemi almalımıyım daha iyileri var mıdır 6k ya veya bu sistem beni 3 yıl sıkıntısız götürür mü? (sadece oyunlar için) Anakart yetersiz gibi bi kaç şey gördüm o yüzden 200lira daha verip tuf yapmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım? Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Orhun ALTINTAŞ
Selamlar arkadaşlar,
DA-SİSTEM2 yi almak istiyorum fakat içimde bir ukte kaldı.İlk defa bir sistem alacağım için sorunsuz olmasını istiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim.
İlk önce şuanlık bütçem 7000 fakat 7300 e çıkabilir monitörlü bu sistemi alıp 1300 e bi 144hz monitör almak istiyorum tavsiyeleriniz varsa monitörün link atarsanız sevinirim.
Şuan bu sistemi almalımıyım daha iyileri var mıdır 6k ya veya bu sistem beni 3 yıl sıkıntısız götürür mü? (sadece oyunlar için) Anakart yetersiz gibi bi kaç şey gördüm o yüzden 200lira daha verip tuf yapmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım? Teşekkürler
Ben gayet memnunum. Düşünme bile derim.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Selamlar arkadaşlar,
Sistemden ne bekliyorsun? Şu an en çok sistem kastıran oyunları söylüyorum.
1-rdr2
2-AC Odyssey
3- Control
Bu oyunlarda her şey ultra 65-70 fps almak istiyorum diyorsan. rx 5600 xt ekran kartıyla olmaz o iş. rx 5700 xt yapman lazım.
İşte sistemden tam olarak ne bekledigine baglı her şey. Ona göre sen yaz ben cevap vereyim.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
düşünmeden al, tuf anakartta 130tl iade yapılıyor ekran kartından da 260tl asusun sitesindeydi sanırım az önce bi arkadaş atmıştı

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakart yetersiz değil, yeterli tabii ki ama daha iyi güç beslemesine sahip olan bir anakart olsa güzel olurdu, mesela B450M S2H gibi. O da seçeneklerde olmadığı için yapacak bir şey yok.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Ben iade talebi başlattım sistem için

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Alalı 14 günü geçtiyse iade talebi olmaz diye biliyorum.
Hayır o şartsız koşulsuz 14 gün ben 1 aydır kullanıyorum giriş yaptığımda halen iade seçeceği gözüküyor.

muewl

80+
Sistemden ne bekliyorsun? Şu an en çok sistem kastıran oyunları söylüyorum.
1-rdr2
2-AC Odyssey
3- Control
Bu oyunlarda her şey ultra 65-70 fps almak istiyorum diyorsan. rx 5600 xt ekran kartıyla olmaz o iş. rx 5700 xt yapman lazım.
İşte sistemden tam olarak ne bekledigine baglı her şey. Ona göre sen yaz ben cevap vereyim.
rdr2 ac odyssey i belki oynarım fakat ultrada 65-70 fps istemiyorum belki oynamam belli olmaz sadece beni gt5online rust gibi oyunlarda idare etsin büyükihtimalle eder rahat oynamak istiyorum (rdr2 aco 40fps yeter

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
düşünmeden al, tuf anakartta 130tl iade yapılıyor ekran kartından da 260tl asusun sitesindeydi sanırım az önce bi arkadaş atmıştı
Nasıl yani ? Ben da sistem 2’yi aldım para iadesi nasıl olacak ?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
rdr2 ac odyssey i belki oynarım fakat ultrada 65-70 fps istemiyorum belki oynamam belli olmaz sadece beni gt5online rust gibi oyunlarda idare etsin büyükihtimalle eder rahat oynamak istiyorum (rdr2 aco 40fps yeter
O zaman satın al ama gta da 80 averaj fps alırsın. Yani akıcı olur.
Bir oyunun akıcı olması için 60-65 en düşük fps almak gerekli. 30-40 fps iyi degil. Akıcı olmuyor çok agır oluyor oyun. Bu yüzden bütçe varsa rx 5700 xt evo seçerek al.

muewl

80+
O zaman satın al ama gta da 80 averaj fps alırsın. Yani akıcı olur.
Bir oyunun akıcı olması için 60-65 en düşük fps almak gerekli. 30-40 fps iyi degil. Akıcı olmuyor çok agır oluyor oyun. Bu yüzden bütçe varsa rx 5700 xt evo seçerek al.
ben rdr2 için demiştim ama önemli değil bütçe bu kadar daha fazla olmuyor birde monitör alacağım için pahalıya mal oluyor ve 144hz 1300tl civarı iyi bi monitör varsa söylersen sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iade talebi başlattım sistem için
neden başlattın iade talebi sorun falan mı çıktı?

Top Bottom