biter kardeşim
Eski fiyata inme durumu nedir yani spec delta rgb 550w stoklara gelir mi tekrardan ?Biter
Eski fiyatina incegini sanmiyorum ama belki spec delta gelebilirEski fiyata inme durumu nedir yani spec delta RGB 550w stoklara gelir mi tekrardan ?
Reis seni burada da yakalamışken sorayım V200 iş görür mü yani yanına 3 fan daha alacağım kule tipi soğutucu da alacağım iş görse yeter.biter kardeşim
Bana pek olası gelmiyor gelirse F/P Bozacak şekilde gelir.Eski fiyatina incegini sanmiyorum ama belki spec delta gelebilir
merhaba da2-sistem için 31.5" inç monitör almak istiyorum monitör alırken neye dikkat etmeliyim bilgi sahibi değilimdebiter kardeşim
eğer fps oyunları oynuyorsan 144hz 1ms monitör öneririm hikayeli oyunlar için 27" fpsler için 24" genel söylemler bunlarmerhaba da2-sistem için 31.5" inç monitör almak istiyorum monitör alırken neye dikkat etmeliyim bilgi sahibi değilimde
pikselleri sayarsın dediler hep bana, ama ben görüyorum bazıları kullanabiliyor 31.5" inç lütfen bu konuda bana yardımcı olun.
Ben biraz araştırdım 27" inç üstü monitörlerin (2560x1440) çözünürlük olması gerekiyormuş piksel hatası olmaması içineğer fps oyunları oynuyorsan 144hz 1ms monitör öneririm hikayeli oyunlar için 27" fpsler için 24" genel söylemler bunlar
Bende de durum aynıDonanım Arşivi'nin yeni çıkardığı sistemi almayı düşünüyorum fakat babam LGS ( 20 Haziran) geçince alıcam diyor. Sizce stoklar 23-30 Hazirana kadar biter mi ?
Abi 20 Hazirandan sonra LGS'ye giren takipçilerin için bi sistem gelir mi?Lütfen.biter kardeşim
rahat bulursun diye düşünüyorum 2500'aBen biraz araştırdım 27" inç üstü monitörlerin (2560x1440) çözünürlük olması gerekiyormuş piksel hatası olmaması için
örnek : https://www.incehesap.com/aoc-q27g2u-27-wled-va-qhd-gaming-monitor-fiyati-45678/
lakin panel kısmı va, ips olarak bu fiyatlara bulabilirmiyim.
Bu çocuklar bir LGS hediyesini hak etti bencebiter kardeşim