Direk kendilerine karşı ödemeli şekilde sıkıntını not yazarak gönder bir test yapsınlar, adamların haberi olmadan değiştirirler mi yaparlar mı gibi soruların cevabını bulmak zor. En iyisi gönder kendilerine baksınlar sisteme.aga fps'im düşük değil, takılma yaşıyorum
göndercem de şimdi dersler falan bilgisayarsız kalmam çok sıkıntı olucak, en kötü yarıyıl tatilinde yollarım galiba.Direk kendilerine karşı ödemeli şekilde sıkıntını not yazarak gönder bir test yapsınlar, adamların haberi olmadan değiştirirler mi yaparlar mı gibi soruların cevabını bulmak zor. En iyisi gönder kendilerine baksınlar sisteme.
Umarım çözülür sıkıntın ben de yaşadım buna yakın bir şey çok çözüldüğünü söyleyemem internetten alınca genelde derdini anlatamıyorsun.göndercem de şimdi dersler falan bilgisayarsız kalmam çok sıkıntı olucak, en kötü yarıyıl tatilinde yollarım galiba.
test olarak furmark prime95 memtest falan yapıp sorun çıkmıyıp geri mi göndercekler?Direk kendilerine karşı ödemeli şekilde sıkıntını not yazarak gönder bir test yapsınlar, adamların haberi olmadan değiştirirler mi yaparlar mı gibi soruların cevabını bulmak zor. En iyisi gönder kendilerine baksınlar sisteme.
Bana öyle yaptılar aslında teste sokup gönderdiler.test olarak furmark prime95 memtest falan yapıp sorun çıkmıyıp geri mi göndercekler?
Mesaj otomatik birleştirildi:
umudumu kaybetmek istemiyorum ama @Abdullah Hacıgül baksaydı çoktan bakmıştı bi 10-15 kere tagladık herhalde