Neler Yeni

DA-SISTEM3 İtopya'ya göderirsem değişim yaparlar mı?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
...

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
...

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
aga fps'im düşük değil, takılma yaşıyorum
Direk kendilerine karşı ödemeli şekilde sıkıntını not yazarak gönder bir test yapsınlar, adamların haberi olmadan değiştirirler mi yaparlar mı gibi soruların cevabını bulmak zor. En iyisi gönder kendilerine baksınlar sisteme.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
...
Direk kendilerine karşı ödemeli şekilde sıkıntını not yazarak gönder bir test yapsınlar, adamların haberi olmadan değiştirirler mi yaparlar mı gibi soruların cevabını bulmak zor. En iyisi gönder kendilerine baksınlar sisteme.
göndercem de şimdi dersler falan bilgisayarsız kalmam çok sıkıntı olucak, en kötü yarıyıl tatilinde yollarım galiba.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
göndercem de şimdi dersler falan bilgisayarsız kalmam çok sıkıntı olucak, en kötü yarıyıl tatilinde yollarım galiba.
Umarım çözülür sıkıntın ben de yaşadım buna yakın bir şey çok çözüldüğünü söyleyemem internetten alınca genelde derdini anlatamıyorsun.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
...
test olarak furmark prime95 memtest falan yapıp sorun çıkmıyıp geri mi göndercekler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

umudumu kaybetmek istemiyorum ama @Abdullah Hacıgül baksaydı çoktan bakmıştı bi 10-15 kere tagladık herhalde :(

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
test olarak furmark prime95 memtest falan yapıp sorun çıkmıyıp geri mi göndercekler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

umudumu kaybetmek istemiyorum ama @Abdullah Hacıgül baksaydı çoktan bakmıştı bi 10-15 kere tagladık herhalde :(
Bana öyle yaptılar aslında teste sokup gönderdiler.

Top Bottom