DA-SPRİNG OEM PAKET !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Beko029

80+
Reaksiyon skoru
6

Bu fiyata daha iyisi imkansız gibi bişey.
62.999 TL
Ram - 6400 mhz cl32 - mükemmel
Kasa & psu - mükemmel
Gpu - mükemmel
Ssd - Gayet yeterli daha iyisini aramazsın
İşlemci - 7500f olsa iyi olurdu ama indirimli sistem olma sebeplerinden biri intelin anlaşması. 2.7 k farkla 225kf de alınabilir yetersiz olduğunu düşünürsen.
Soğutucu - 300 tl farkla 6 bakır boru fsp al geç
Anakart - Özelleştirme seçenekleri pahalı ama bu anakartı da rahatlıkla kullanabilirsin.

Özetle : Şiddetle almanızı tavsiye ederim bu parçaları tek tek topladıgın senaryoda 85 k gibi bir fiyat çıkıyo aradaki fiyat farkıyla kulaklığı , monitörü , mouse , klavye ve diğer bileşenlerini çözebilirsin. Bana göre asla kaçırılmaması gereken bir sistem Abdullah eskisi kadar uygun fiyatlı hazır sistem toplamıyor sitelerle yılda 2-3 en fazla muhtemelen bu sistem de 1 günden fazla bu fiyatta kalmaz stok olacağını sanmıyorum.

Zaten açıldı

Bu fiyata daha iyisi imkansız gibi bişey.
62.999 TL
Ram - 6400 mhz cl32 - mükemmel
Kasa & psu - mükemmel
Gpu - mükemmel
Ssd - Gayet yeterli daha iyisini aramazsın
İşlemci - 7500f olsa iyi olurdu ama indirimli sistem olma sebeplerinden biri intelin anlaşması. 2.7 k farkla 225kf de alınabilir yetersiz olduğunu düşünürsen.
Soğutucu - 300 tl farkla 6 bakır boru fsp al geç
Anakart - Özelleştirme seçenekleri pahalı ama bu anakartı da rahatlıkla kullanabilirsin.

Özetle : Şiddetle almanızı tavsiye ederim bu parçaları tek tek topladıgın senaryoda 85 k gibi bir fiyat çıkıyo aradaki fiyat farkıyla kulaklığı , monitörü , mouse , klavye ve diğer bileşenlerini çözebilirsin. Bana göre asla kaçırılmaması gereken bir sistem Abdullah eskisi kadar uygun fiyatlı hazır sistem toplamıyor sitelerle yılda 2-3 en fazla muhtemelen bu sistem de 1 günden fazla bu fiyatta kalmaz stok olacağını sanmıyorum.
Konusu açıldı.

Pardon görmemişim kaldırmalı mıyım yasak mı bilmiyorum ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye
Frk.Csn