frkanydn54
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
update güncel zaten yapıcak güncelleme yok oradadriver eski yada uyumsuz olabilir. bilgisayarda windows update kısmını aç güncelleme araması yap ordan driver kur zaten tüm driverler otomatik kuruluyor orda senin bir şey yapmana gerek yok. windows 10 driver kolaylığı gerçekten güzel
yazı olarak paylaşır mısın bulamadımyorumlarda çözümü anlattım bakabilirsin .
isteğe bağlı yazmıyor aygıt yöneticisine girdim görüntü bağdağtırıcıları dedim amd radeon(TM) graphics yazıyoraltta isteğe bağlı güncelleme yazmıyor mu?
aygıt yöneticisi bakar mısın tanımamış mı?
yazı olarak paylaşır mısın bulamadım
Post automatically merged:
isteğe bağlı yazmıyor aygıt yöneticisine girdim görüntü bağdağtırıcıları dedim amd radeon(TM) graphics yazıyor
bakyazı olarak paylaşır mısın bulamadım
isteğe bağlı yazmıyor aygıt yöneticisine girdim görüntü bağdağtırıcıları dedim amd radeon(TM) graphics yazıyor
bak resme buUzunca bir mesaj yazmıştım , tekrar yazıyorum adım adım uygula . 1- Windows arama çubuğuna sysdm.cpl yaz ardından donanım sekmesine gel ardından aygıt yükleme ayarları ve HAYIR ı seçip çık . 2- DDU indir ve ekran kartını seçip tüm güncellemeleri ve driverleri sil , bilgisayarı yeniden başlatma 3- Güncel biosu flashına kur ve biosunu güncelle 4- sistemini aç ardından son çıkan readon yazılımını (WhQL olan ) indir ve kur . Sorunun çözülecektir.
yorumlara bunu atmış dene bi
zaten her şeyi sıfırdan kurdum silsem yüklesem ne değişicek anlamadım ben zaten yapamam bilgisayar tecrübem yok @Abdullah Hacıgül yardımınızı beklıyorumbak resme bu
Peki bilgisayardan anlamıyorsun , ve silip yükleyince ne değişecek diyorsun . Nasıl çözmeyi planlıyorsun adım adım anlatmışım, videonun yorumuna bak demişim , yetmemiş başka bir arkadaş mesajımı kopyalamış , Abdullah senin için dua ederek çözecek dostum.bak resme bu
zaten her şeyi sıfırdan kurdum silsem yüklesem ne değişicek anlamadım ben zaten yapamam bilgisayar tecrübem yok @Abdullah Hacıgül yardımınızı beklıyorum
Windows update aldığı sürece crash riski olacak , ama yöntem geçerli .@frkanydn54
1) https://www.amd.com/en/support/apu/...series-desktop-processors-radeon-graphics/amd Burdan 22.2.3 sürümünü indirin
2) https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 Burdan AMD Cleanup Utility indirin.
Öncelikle 2 sini indirdikten sonra masaüstüne atın, attıktan sonra internet bağlantınızı kesin, ardından AMD Cleanup Utility'i çalıştırın. (Güvenli Moda filan girmek isteyecek her şeye evet deyin.) Ardından kaldırma işlemini yaptıktan sonra kendini yeniden başlatıcak. (İnternet kablosunu halen takmayın.) Sonra indirdiğiniz 22.2.3 sürümünü kurun probleminizin düzelmesi gerek.
evet denedim şuan girdi programa sanırım düzeldiamd radeon softwarei kaldır tekrar yükle sonra driverı güncelliyor. Ben de v4.5 klluanıyorum. Bu şekilde sorun çözüldü
şuan sildim driveri tekrar yükledim problem yok chipseti de kurdum başka bir şey varmı bios da yükledim en son sürümü ama tavsiye etmiyorlardı beta diye problem yaşar mıyım biostan yapılcak ayar vs var mıdırPeki bilgisayardan anlamıyorsun , ve silip yükleyince ne değişecek diyorsun . Nasıl çözmeyi planlıyorsun adım adım anlatmışım, videonun yorumuna bak demişim , yetmemiş başka bir arkadaş mesajımı kopyalamış , Abdullah senin için dua ederek çözecek dostum.
Windows update aldığı sürece crash riski olacak , ama yöntem geçerli .