Neler Yeni

DA-V4.5 Hız Aşırtma Yapmaya gerek var mı

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
İyi forumlar herkese. Bu gün çıkan sistemi alabilenler arasındayım fakat aldıktan sonra aklıma pek çok soru takıldı özellikle O.C hakkında. Hiç oc yapmadım sizce sistem gelince yapmalı mıyım ve yaptığımda gözle görülür derecede performans artar mı veya anakart over clock destekliyor mu?
Birde 144hz 1ms uygun fiyatlı monitör tavsiyelerinizi bekliyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
İyi forumlar herkese. Bu gün çıkan sistemi alabilenler arasındayım fakat aldıktan sonra aklıma pek çok soru takıldı özellikle O.C hakkında. Hiç oc yapmadım sizce sistem gelince yapmalı mıyım ve yaptığımda gözle görülür derecede performans artar mı veya anakart over clock destekliyor mu?
Bir arkadaş yapmıştı galiba , gerçekten çok iyi bir performans artışı vardı doğru hatırlıyorsam.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir arkadaş yapmıştı galiba , gerçekten çok iyi bir performans artışı vardı doğru hatırlıyorsam.
Ben de hatırlıyor gibiyim testlerini yapmıştı hatta ama nickini hatırlayamadım

abcdefg1234

80+ Silver

Overclock sonrası %10-15 fps artışı oluyor ama yapmasanızda çoğu oyunu 1080p de rahatça oynarsınız. Bana kalırsa en azından IGPU ya overclock yapılmalı çünkü çok ufak bi voltaj artışıyla +300 mhz elde edebildim ben. Stok halde 1.1 Volt 1900 Mhz olan vega 7, 1.15 volt ile 2200 Mhz çalışabiliyor.

En basitinden abdullah hacıgülün bugün paylaştığı videoda valorant ölüm oyununda 200 fps alıyor. Ben valoranta gelen son güncellemeden sonra +240 fps almaya başladım;
WhatsApp Image 2022-02-19 at 22.05.29.jpeg

Son düzenleme:

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

Overclock sonrası %10-15 fps artışı oluyor ama yapmasanızda çoğu oyunu 1080p de rahatça oynarsınız. Bana kalırsa en azından IGPU ya overclock yapılmalı çünkü çok ufak bi voltaj artışıyla +300 mhz elde edebildim ben. Stok halde 1.1 Volt 1900 Mhz olan vega 7, 1.15 volt ile 2200 Mhz çalışabiliyor.
Zor bir işlem mi?

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Çok basit bir işlem ama deneye deneye bulunduğu için biraz vakit alıyor
Anladım kasa gelince sizinle iletişime geçmeye çalışacağım. Uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir monitör var mı peki?

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Top Bottom