Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?
Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?
zor satarsın sebebini söyleyeyim bende al satçıyım tr deki insanlar apu sisteme para vermezler çünkü ekran kartı yok derler ama bilmezler ki işlemcinin içinde güzel bir ekran kartı yatar yani zor ben iptal ettim 400 stok vardı 100 kişinin ihtiyacı olsa 300 kişi al sat yapacak yani rakip de çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ben sabırlıyım bütün parçaları tek tek satarım dersen mantıklı olabilir ama vakit alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
BAK BURDAKİLERİN 1 TANESİ SATSIN BU FİYATLARA BEN DİŞİMİ KIRARIM ADAMLAR SIFIR TOPLAMA FİYATINDAN FAZLAYA SATIYORLAR HANGİ ENAYİ ALIR
Hala arayanlar vardı forumda. Hızlı elden çıkartmak istiyosan onlarla iletişime geçip satabilirsin. Üstüne ekleme yaparsın veya yapmazsın senin kararın.
Ama paraya ihtiyacınız yoksa hiç satmazsanız sonradan daha fazla para eder. şuanda bir sürü kişi al sat yapmaya çalışıyor. onlar alınsın sonra sizin sistem satılır 6-6.5'a
Hocam öncellikle al-sat için almış olsam bile bu hakka girmek değildir. Ayrıca ben arkadaş için yakaladım fakat sonra onlar mağazadan almak istedi o yüzden elimde kaldı .
Neyin hakkına giriyor ya delircem böylelerine 20 dk boyunca alan aldı neyin tatavası bu ister alır ister satar ister iptal eder 20 dk boyunca alamadıysan senin hatan veya alamayanların hatası kaçta çıkacak fiyatı özellikler hepsi belliydi duyar kasmaya gerek yok