Neler Yeni

DA V4.5 Sistemi Satmalı mıyım yoksa iade mi etmeliyim?

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?
zor satarsın sebebini söyleyeyim bende al satçıyım tr deki insanlar apu sisteme para vermezler çünkü ekran kartı yok derler ama bilmezler ki işlemcinin içinde güzel bir ekran kartı yatar yani zor ben iptal ettim 400 stok vardı 100 kişinin ihtiyacı olsa 300 kişi al sat yapacak yani rakip de çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama ben sabırlıyım bütün parçaları tek tek satarım dersen mantıklı olabilir ama vakit alır

1645359774920.png

BAK BURDAKİLERİN 1 TANESİ SATSIN BU FİYATLARA BEN DİŞİMİ KIRARIM ADAMLAR SIFIR TOPLAMA FİYATINDAN FAZLAYA SATIYORLAR HANGİ ENAYİ ALIR

Sir Cem T-oker

80+ Gold
hocam alıcak biri var uygun fiyata verirseniz alır

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hala arayanlar vardı forumda. Hızlı elden çıkartmak istiyosan onlarla iletişime geçip satabilirsin. Üstüne ekleme yaparsın veya yapmazsın senin kararın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şuan düşünme aşamasındayım da satsam kaça rahat satabilirim?
5.5-6k büyük ihtimalle.

Ama paraya ihtiyacınız yoksa hiç satmazsanız sonradan daha fazla para eder. şuanda bir sürü kişi al sat yapmaya çalışıyor. onlar alınsın sonra sizin sistem satılır 6-6.5'a

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
İhtiyacın yoksa niye aldın ihtiyacı olanın hakkına giriyorsun
Neyin hakkına giriyor ya delircem böylelerine 20 dk boyunca alan aldı neyin tatavası bu ister alır ister satar ister iptal eder 20 dk boyunca alamadıysan senin hatan veya alamayanların hatası kaçta çıkacak fiyatı özellikler hepsi belliydi duyar kasmaya gerek yok

Top Bottom