Bende almıştım ama tekrar leptopta karar kıldığım için satacağım sanırım Yer mersinHocam adana içi veya yakınındaysanız elden alabilirim sistemi.
Bende almıştım ama tekrar leptopta karar kıldığım için satacağım sanırım Yer mersinHocam adana içi veya yakınındaysanız elden alabilirim sistemi.
Fiyatta anlasalım hocamBende almıştım ama tekrar leptopta karar kıldığım için satacağım sanırım Yer mersin
Aman diyeyim diğerleri görmesin bu tavsiyeyi. Yanında keşke Utd yazsaydın. Çünkü alnların bir çoğu bu forumdan ve bu yorumu görünce inadına beklerseler üzülür arkadaş.5.5-6k büyük ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama paraya ihtiyacınız yoksa hiç satmazsanız sonradan daha fazla para eder. şuanda bir sürü kişi al sat yapmaya çalışıyor. onlar alınsın sonra sizin sistem satılır 6-6.5'a
Ne biçim bir arkadaş bu böyle ilginç en azından kimse için bir daha sistem almamanız gerektiğini anlamış olursunuz. Sistemi 4.000-4.700 TL bandında anca satabilirsiniz. Tabii ki alıcı olursa. Bu nedenle siparişi iptal ederseniz en azından paranız kurtulur.Arkadaşlar dün bir arkadaşım için v4.5 aldık fakat sonra kendisi mağazadan aldı benim sistem de kaldı sizce iptal mi etmeliyim yoksa satmalımıyım? Satarsam ne kadara satabilirim?
Ne anlatıyorsunuz hocam 6 Bin kapış kapış gider.Ne biçim bir arkadaş bu böyle ilginç en azından kimse için bir daha sistem almamanız gerektiğini anlamış olursunuz. Sistemi 4.000-4.700 TL bandında anca satabilirsiniz. Tabii ki alıcı olursa. Bu nedenle siparişi iptal ederseniz en azından paranız kurtulur.
Satabiliyorsa satsın, ben sadece fikrimi söyledim. Karar konu sahibinin....Kârını koyup sat derim kimseyi takma basit ve adil bir ticaret den fazlası değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne anlatıyorsunuz hocam 6 Bin kapış kapış gider.
Anladım hafif asabi bir tavır takındığım için özür dilerim. ama zaten sistemi tek tek toplasan bile 7000TL mi neydi Abdullah abi söylemişti.Satabiliyorsa satsın, ben sadece fikrimi söyledim. Karar konu sahibinin....
hocam ben dalga geçtiğini falan düşündüm yanılıyorsam uyar sana zahmet. tek tek toparlandığı taktirde zaten 7k eden sistem bu. ki işlemci 3.600tl hadi ölü fiyat 2.500 de geri kalan parçaları 2.500 e temin etmiş olmak bile muazzamNe biçim bir arkadaş bu böyle ilginç en azından kimse için bir daha sistem almamanız gerektiğini anlamış olursunuz. Sistemi 4.000-4.700 TL bandında anca satabilirsiniz. Tabii ki alıcı olursa. Bu nedenle siparişi iptal ederseniz en azından paranız kurtulur.
Apu sistemin ne kadara toolandığının bir önemi pek yok. Genelde fiyatları çok düşük seviyelerden alıcı çıkar. Nadir de olsan 5.000-5.500 TL arasında belki satabilir. Bana göre uğraşmaya değmez. Tabii ki karar konu sahibinin sonuçta bizi ilgilendiren bir durum yok.hocam ben dalga geçtiğini falan düşündüm yanılıyorsam uyar sana zahmet. tek tek toparlandığı taktirde zaten 7k eden sistem bu. ki işlemci 3.600tl hadi ölü fiyat 2.500 de geri kalan parçaları 2.500 e temin etmiş olmak bile muazzam
Kimse 2. El sisteme bir günlük bile olsa o fiyatı vermez. Hele ki apu sisteme hiç vermez. 7.000 TL tüm parçaları tek tek sıfır olarak alırsan tutar. Bu doğru ama satmaya gelince ne olur ? Bilinmez. Bu tarz sistemleri ihtiyacı olanların alıp kullanması doğru olandır.Anladım hafif asabi bir tavır takındığım için özür dilerim. ama zaten sistemi tek tek toplasan bile 7000TL mi neydi Abdullah abi söylemişti.
Tabi ki hocamFiyatta anlasalım hocam