Neler Yeni

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,353
İsim
Hakan
Ne alakası var paralel akın, adam satar alla alla Srbedt Fiyata 4.9'a alıp 10 Liraya okutacak değil, böyle gidersen Üretcilerin hepsine diss atman lazım İntel TR ye de MSI a da

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Al sat yapmak ne ara "fırsatçılık" oldu?
Toptancılar bunu yıllardır yapıyor.
Ucuza bulup piyasa fiyatına satarsın. Bu kadar basit.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Tövbe ya Rabbim ben diyorum bu terbiyesizlik ahlâksızlık siz bana sen de yap diyorsunuz?!?! Dediğinizin meali "O terbiyesiz o düzeleceğine sen de bozul ohh koy mabadına gitsin ölümlü dünya ahiret mahiret sallaa insanlıkmış amaaan ne arar ;)"
Ya babam adam almış satıyor nerede terbiyesizlik var?

Ben kendi parçamı satayım aldığım fiyatın üzerine para katarak terbiyesizlik yapayım böyle bir mantık mı var?

O zaman 400'e ekran kartı alan adam piyasanın hareketlenmesi ile 1000-1500₺'ye satıyor diye terbiyesizlik yapıyor, ticari ahlakı yok demek oluyor senin dediğine göre.

Ederi parasına değil aldığı paraya satması gerek terbiyesizlik yapmamak ve ticari ahlaka sahip olmak için bu mu yani?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıfır fiyatına satanı bulursanız söyleyin

Son düzenleme:

equinoxx

80+ Bronze

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ticawri zewka

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çocuk musunuz diyeceğim de işte susuyorum.
Paran varsa al kullan kimse bir şey diyemez. Paran varsa al sat gene kimse bir şey diyemez boş muhabbetleri de kesin.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yorumları okudum ne kadar cahil doldu bu forum ya? Adamın ürünü alıp satması fırsatçılık mi oldu? Allah akıl dağıttığı zaman neredeydiniz?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Bunun ticaretle hiçbir alakası yok. Depoda soğan domates bekletip azar azar satıp stok krizi var diyerek 3 katı fiyata satmakla bu adamların yaptığı şey aynı. Dediğiniz mantıkla “onun soğanı isterse bekletir” mi diyeceğiz? Tabi ki böyle bir şey kabul edilemez.

Bence bunun çözümünü e ticaret siteleri bulmalı. Emsal sistemleri 6500e satıp sonra “indirim yaptık 4900TL” diyince herkes saldırıyor tabi, yap şunun fiyatını 5500 herkese o fiyattan var yani, gerçekten bilgisayar almak isteyen alamıyor ki bunları, belli kişiler alıp bundan kâr ediyor sadece…

Top Bottom