ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Sistem bir saat önce elime ulaştı normalde kendi sistemimi satacaktım ama müşteri son anda vazgeçtiği için elimde kaldı bende v5 ve kendi sistemim arasında parça değişimi yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum eski sistemde b450m s2h ryzen 5 2600 ve ripjaws 2x8 16gb 3000mhz ram var yeni sistemde ise h510 10100f ve vengeance lpx 2x8 16gb 3200mhz ram var başta sadece ekran kartını alıp sistemin kalanını satmayı sonra kasayı çok beğendiğim için eski sistemdeki parçaları yeni kasaya taşımayı düşündüm sistem bu haliyle de işimi görür ama işlemcinin mhz sınırı koyması beni şüpheye düşürdü sizce ne yapmalıyım?
Bide ramlerin renklerinde bir sorun var ikisi aynı değil ayrı ayrı kutularda oldukları için olabilir mi sadece dışındaki soğutucu blok değil içindeki devrede farklı renkte ve sağdaki ramın soğutucu bloğu açılmış gibi duruyor tamir görmüş olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide ramlerin renklerinde bir sorun var ikisi aynı değil ayrı ayrı kutularda oldukları için olabilir mi sadece dışındaki soğutucu blok değil içindeki devrede farklı renkte ve sağdaki ramın soğutucu bloğu açılmış gibi duruyor tamir görmüş olabilir mi?
Son düzenleme: