Neler Yeni

Da Yeni Sistem İNCELEMESİ

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
aaaa yeni sistem mi yapmışım kardeşim benim neden haberim yok

Allah allah kim koydu onu oraya ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazdan izlerim ama büyük ihtimal iyi sistemdir. Abdullah Abi boş sistem yapmaz. Umarım 5 dakika sonra bunu dedim diye lafımdan pişman olmam.

Edit : sözümü geri alıyorum 🐒
@rado2373 Kanka fark ettiysen videonun yeni sistem değil de inceleme olduğunu fark edip sözümü geri alıyorum. Kızgın atmana gerek yoktu :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
tek tek toplarsan 13.5K TL yapıyor ölü doğan bir şey yok 2K kârdasın. Ama daha fazlasını istersen güzel bir dille ifade etmen gerekir.
Abi serinin devamında,zorunda olmamana rağmen, işbirliği yapacağın siteyle biraz daha indirim için uğraşabilir misin?

hacıbey

80+
ben spec delta için ön ızgara videosunu bekliyorum ısı değeri önemli değil güzel gözüküyorsa fiyatı uygunsa yapışırım direk

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Güzel bir haberim var 350 stokla sınırlı 10499₺ fiyatın stoğunu 750ye yükseltiler.

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Adam videonun basinda selam vermeden inceleme videosunu belirtti böyle tepkiler geleceği için. 😁😁 Sistem malesef alabilecek avantajlı bir sistem değil. Ama dolar 21 TL oldugunda bu fiyata PC alma hayali kuracaz. Ulan nasıl bir dönemde yaşıyoruz. Şansımızı seveyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom