Karadeniz61
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
adam ya seviliyosun
aaaa yeni sistem mi yapmışım kardeşim benim neden haberim yok
@rado2373 Kanka fark ettiysen videonun yeni sistem değil de inceleme olduğunu fark edip sözümü geri alıyorum. Kızgın atmana gerek yoktuBirazdan izlerim ama büyük ihtimal iyi sistemdir. Abdullah Abi boş sistem yapmaz. Umarım 5 dakika sonra bunu dedim diye lafımdan pişman olmam.
Edit : sözümü geri alıyorum![]()
Abi serinin devamında,zorunda olmamana rağmen, işbirliği yapacağın siteyle biraz daha indirim için uğraşabilir misin?tek tek toplarsan 13.5K TL yapıyor ölü doğan bir şey yok 2K kârdasın. Ama daha fazlasını istersen güzel bir dille ifade etmen gerekir.
benim de aynı almadım ben. 11k civarına 3060 alacağız az daha sabret12k bütçe var, bekliyim mi yoksa alıyım mı bunu
Valla Doların gün geçtikçe artmasını göz önüne alarak kendin bilirsin diyorum.Risk senin Riskin.12k bütçe var, bekliyim mi yoksa alıyım mı bunu
lütfen DA'ya yakışır yüksek seviye 3060ti 3070 gibi fps sistemde gelsin hep giriş yada orta geldi forumda benim gibi yüksek seviye bekleyen kardeşlerini unutma saygılar @Abdullah HacıgülGüzel bir haberim var 350 stokla sınırlı 10499₺ fiyatın stoğunu 750ye yükseltiler.
Darbogaz king dedigime gore cok darbogaz yaparçok zorlar mı