Da Yeni Sistem İNCELEMESİ

Dün 11.499 TL'ye RTX 2060'lı hazır sistem yayınlayan Recep Baltaş'tan bu sistem için yorum geldi. 11.499 TL'ye RTX 2060'lı topladığı sistem gerçekten F/P mi? RTX 3050 ile RTX 2060 arasından tercih ne yönde yapılmalı? Arkadaşım almayı düşünüyor.

Dün 11.499 TL'ye RTX 2060'lı hazır sistem yayınlayan Recep Baltaş'tan bu sistem için yorum geldi. 11.499 TL'ye RTX 2060'lı topladığı sistem gerçekten F/P mi? RTX 3050 ile RTX 2060 arasından tercih ne yönde yapılmalı? Arkadaşım almayı düşünüyor.
İlla İNCELEMEYİ altın harflerle mi yazsın. Bu recep ab herkese sallıyor ama onun sistemlerinide görüyoruz ♿

tek fanlı ekran kartı (ses yönünden) pişmanlıktır
soğutma konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar ama ses konusunda yük altında tek fan hep yüksek rpmlerde dönüyor
eğer ses benim için sorun değil derseniz sıkıntı olmaz ama ses beni rahatsız ediyor derseniz benim gibi tek fanlı aldıktan sonra pişman olursunuz

tek fanlı ekran kartı (ses yönünden) pişmanlıktır
soğutma konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar ama ses konusunda yük altında tek fan hep yüksek rpmlerde dönüyor
eğer ses benim için sorun değil derseniz sıkıntı olmaz ama ses beni rahatsız ediyor derseniz benim gibi tek fanlı aldıktan sonra pişman olursunuz
Son derece sessiz. Teşekkürler

Son derece sessiz. Teşekkürler
Abi bir şey dicem, bir tane sistemi forumdaki takipçilerle toplar mısın? Anket aç mesela hangi ekran kartı, hangi işlemci vs diye. Biliyorum bu zor çünkü dolar artıyor ve dolar artarken indirimli parça seçmek zorlaşıyor ve tabi markayla anlaşmak. Biz seçince belki anlaşmak daha zor olabilir ama bence yapabiliriz. Sen yaparsın abi :) <3

Sistemin işlemcisi Intel Core i5 11400F olarak güncellendi ve şu anda 11.969 TL olarak gözüküyor. Bu seri şimdiden ölü doğmuş gibi.

1653666136857.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Axes
Sistemin işlemcisi Intel Core i5 11400F olarak güncellendi ve şu anda 11.969 TL olarak gözüküyor. Bu seri şimdiden ölü doğmuş gibi.

Alıntıyı görüntüle
tek tek toplarsan 13.5K TL yapıyor ölü doğan bir şey yok 2K kârdasın. Ama daha fazlasını istersen güzel bir dille ifade etmen gerekir.

Çok fazla alışmayın f/p sistem görmeye yakında 20.000e 3050yi zor görürseniz ne diyeceksiniz her zaman kabullenmek gerekir daha iyi sistem varsa gidin onu alın kimseyi ilgilendirmez Abdullah abinin gram suçu falan yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,860
Üyeler
185,181
Son üye
onuruysall
Geri