Yeni sistem ne zaman gelir kralsevinirim
9.999 TL de pahalı, kasa, PSU, SSD, RAM, işlemci, ekran kartı soğutma modeli derken 9.000 TL olsa bile bana göre alınmaz. Zaten firmaların hazır sistemleri pek başarılı olmuyor ve tercih edilmiyor.Gaming Gecesi'ne özel ''İncehesap'' aslında güzel bir strateji yapıp 9999TL yapabilirmiş.
Hem de ilgi de çekerdi şahsen.
10500TL yi haketmiyor bence ekran kartı fiyatları düşmüşken.
Reis 3060ti ya da 6700xt sistemler de gelse 10 numara olmaz mısevinirim
Bu dolar kurunda 9k alınır gibi bence. İçime sinmeden alırdım muhtemelen ama alırdım.9.999 TL de pahalı, kasa, PSU, SSD, RAM, işlemci, ekran kartı soğutma modeli derken 9.000 TL olsa bile bana göre alınmaz.
işlemciyi napacaksın rtx 3060 aldıktan sonra?Alacak arkadaşlar özelleştirmeler kısmına baksın benim fikrimca 2600tl verip RTX 3060 almak daha mantıklı
Abi 10k ya RX 6600'lü sistem gelir mi be?aaaa yeni sistem mi yapmışım kardeşim benim neden haberim yok
9k olsa en azından alınabilirdi dolar 16.30 agaBu dolar kurunda 9k alınır gibi bence. İçime sinmeden alırdım muhtemelen ama alırdım.
Emin ol E-Ticaret sisteleri marka desteklerini kullana kullana $10 TL imiş gibi kampanyalar sunuyor yakında o marka destekleri biterse9.999 TL de pahalı, kasa, PSU, SSD, RAM, işlemci, ekran kartı soğutma modeli derken 9.000 TL olsa bile bana göre alınmaz.
Sistem linki,