Yeak anlamadım ama üstteki bir yorumdaAnlayabildin mi?
Sanırım arkadaş parayı alınca takmıyorsun gibi bişey demek istemiş ama adam herşeyi düşünüyor bütçeyi sorunlu parçaları markalarla fiyat konuşuyor bunu bilmiyorlar.Anlayabildin mi?
Kazandığı parayı harcaması kadar doğal ne olabilir de?Yeak anlamadım ama üstteki bir yorumda
"Türkçe meali : parayı yiyeceğine sistem yap." yazmışlar o kadar laf edeceklerse gidip başka yerden alabilirler.
Öğretmen olmak da zor.Beran yetişkinlerle konuşmayı halen öğrenememiş. Okullar açılınca öğretmenleri ona ahlak öğretmek zorunda kalıcak. o hocalara üzülüyorum
Boş ver arkadaş herhalde sistem alacak sabrı kalmadı.Kazandığı parayı harcaması kadar doğal ne olabilir de?
Kesinlikle. beklemek istemiyorsa başka sistem alabilirBoş ver arkadaş herhalde sistem alacak sabrı kalmadı.
Ama yanlış konuşuyor
Sabırsızlık normal ama öyle konuşmak gerekmez.Boş ver arkadaş herhalde sistem alacak sabrı kalmadı.
Ama yanlış konuşuyor
Evt doğru anlamişsinArkadaşlar yanlış anlamışsınız galiba "parayı bankaya yatırdıktan 2 gün sonra harcanabiliyor" anlamında demiş, yani ben öyle anladım.
kesinlikle de hakediyor arkadaş o kadar saçma bir yorum atmışkiKazandığı parayı harcaması kadar doğal ne olabilir de?
sende doğru yazsaydın o zamanEvt doğru anlamişsin
Beran yetişkinlerle konuşmayı halen öğrenememiş. Okullar açılınca öğretmenleri ona ahlak öğretmek zorunda kalıcak. o hocalara üzülüyorum
Yeak anlamadım ama üstteki bir yorumda
"Türkçe meali : parayı yiyeceğine sistem yap." yazmışlar o kadar laf edeceklerse gidip başka yerden alabilirler.
Kazandığı parayı harcaması kadar doğal ne olabilir de?
Arkadaşlar yanlış anlamışsınız galiba "parayı bankaya yatırdıktan 2 gün sonra harcanabiliyor" anlamında demiş, yani ben öyle anladım.