Neler Yeni

DA yeni sistem parçaları tahmin.(ekran kartı RTX olacak)

Arkadaşlar merhaba, bu gün sizlere en olabilecek şekilde DA sistemin parçalarını söyleyeceğim. Öncelikte başlıkta da yazdığım gibi ekran kartı RTX olcak. Nasıl bu sonuca ulaştığımı açıklayayım. Öncelikle şu anda bulamasam da DA'nın instagram hikayesini görmüşsünüzdür.DA'nın paylaştığı İnstagram hikayesinde "geforce" yazısı küçük, "...XT" yazısı büyüktü. Ekran kartı üreticisi MSI, modeli ise ventus. MSI ventus kartlarda gtx modellerde yazı boyutu küçük olur yani "geforce gtx" yazar ama RTX modellerde "geforce RTX" yazar. Resimleri ekte görebilirsiniz. Yani DA sistemde RTX kart olacak. RTX 2060 veya RTX 2060 super den fazlasını bütçe 10k yı aşmasın diye kullanmayacaktır. Gelelim instagram hikayesinde gözüken başka bir detaya, işlemci AMD olacak. Tahminim R5 3500x veya R5 3600. Gelelim anakart'a, instagram hikayesinde anakartın MSI olduğu belli oluyordu. Tahminim b450 Chipset. İnstagram hikayesinde gözükmese bile ram 2x8 3000mhz veya 2x8 3200mhz olacaktır. Depolama ise Sandisk 500gb m2 ssd olur heralde. Zaten en önemli parçaları söyledim, kasa fiyat/performas rgb veya argb, orta kalite bir kasa olur. Güç kaynağı da aynı şekilde orta kalite sisteme yeten bir güç kaynağı olacaktır. Fiyat tahminim 9k. Ben 9k yı geçmezse yanında monitörde alıcam, alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
Not: Hatam varsa söyleyin lütfen ve beğenmeyi unutmayın.
@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca ekran kartı kutusu düz siyah yani 20 serisi bir kart...
Kutulara baktığımız zaman da 2060, 2060S, 2070 olabbilir benim tahminim 2060 yönünde uygun fiyat açısından ama paylaşılan parçalara bakınca da sistem 1 gibi hatta sistem 1 i görüyorum o.O2

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,327
Üyeler
161,837
Son üye