şimdi baktım tek renk olan fan 65 tl ye mavi renk yada kırmızı renk olanı var3500x malesef 3600e yetişemedim
Fiyatı gayet uygun alınabilir aslında. f/p olarak iyi midir kullandın mı daha önce?şimdi baktım tek renk olan fan 65 TL ye mavi renk yada kırmızı renk olanı var
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
kullanıyorum zaten ama rgb li olanı o zaman arasında pek fark yoktu onu aldım şimdi de fazla yokta ozaman 1 tl 2 tl oynuyorduFiyatı gayet uygun alınabilir aslında. f/p olarak iyi midir kullandın mı daha önce?
Mantıklı teşekkür ederimmesela öbür ay 200 TL ye fan alcaksan 3 ay idare et bunla 3 ay sonra 500 600 TL ye soğutucu alabilirsin buda işini görür bende 3600 var 13 14 derece fark ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanıyorum zaten ama RGB li olanı o zaman arasında pek fark yoktu onu aldım şimdi de fazla yokta ozaman 1 TL 2 TL oynuyordu
rica ederimMantıklı teşekkür ederim