cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
DeğildiBir de sıvı soğutmalı mıydı?
DeğildiBir de sıvı soğutmalı mıydı?
Yani ondan olabilir bilmiyorumÇoğu kişinin haberi yok şuan. Bir de alan 300 kişi aldı sonuçta yeniden almaz.
62 stok kaldı yavaş azalıyor ama 15 dakikaya biter.
Arkadaşlar ben aldım ama inanamıyorum cidden aldım mı diye siparişiniz hazırlanıyor falan diyor mesaj geldi falan sizce almış mıyım elim ayağım titriyorACİL KARDEŞLERİM, ŞU ANDA İTOPYADA STOKTA SİSTEM HEMEN ALABİLİRSİNİZ....!!! SAYIN ADMİNLER KARDEŞLERİM KAÇIRMASIN DİYE BÜYÜK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN...
DA-SISTEM5/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
DA-SISTEM5/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM5 ITOPYA'da.www.itopya.com
Evet aldın,Hayırlı olsunnnArkadaşlar ben aldım ama inanamıyorum cidden aldım mı diye siparişiniz hazırlanıyor falan diyor mesaj geldi falan sizce almış mıyım elim ayağım titriyor
duyuruldu heryerde hocam ondandır belkiBenim anlamadığım ne biliyor musunuz
Bu sistemin tıpatıp aynısı çıktığı gün saniyeler içinde tükenmedi mi 30 dakikadan beri hala stokta
Aldınız hocam aldınız sakin olunArkadaşlar ben aldım ama inanamıyorum cidden aldım mı diye siparişiniz hazırlanıyor falan diyor mesaj geldi falan sizce almış mıyım elim ayağım titriyor
Hayırlı olsun bu sefer de stok var para yok :/Arkadaşlar ben aldım ama inanamıyorum cidden aldım mı diye siparişiniz hazırlanıyor falan diyor mesaj geldi falan sizce almış mıyım elim ayağım titriyor
Yeminle sistemi önüme gelen ilk kişiye satıp alasım geldi ya of çok kötü stoğun erimesini izlemek.Neyse dostlar alan alsın, inşallah ihtiyacı olan almıştır diyelim.
Bu hafta sonundaki sistemi almaya çalışırım artık.
Ben da Instagram storyde sistemle ilgili bir şey göremedim monitörden bahsetmiş 200stok daha diyeAlan almıştır umarım. DA +200 stok storysi atınca çöktü site.