Ne demek yeterki faydası olsun güle güle kullanın.Çok teşekkür ediyorum size, sayenizde haberdar olup alabildim. Uzun zamandır bekliyordum
Satın alma limiti yok. Ürün seçmeyi maksimum yapınca kalan tüm stok sepete ekleniyor.Nereden takip edebiliyorsun ki?
Zaten kartta parası olan al satçılar çoktan aldı bea Fakir al satçılar kaybetti yine...
Rica ederim hayırlı olsun. İyi oyunlar şimdiden.Kankam sayende aldım cok tesekkur ederim
Aynen Olmadı iade ederim.Neyse aldım bende en kötü iade ederim
inşallah bu sefer ihtiyacı olan alır. ben siteye bile girmedim yoğunluk olmasın diye.
Çoğu kişinin haberi yok şuan. Bir de alan 300 kişi aldı sonuçta yeniden almaz.Benim anlamadığım ne biliyor musunuz
Bu sistemin tıpatıp aynısı çıktığı gün saniyeler içinde tükenmedi mi 30 dakikadan beri hala stokta
Millet umudu kesti tekrar gelmez diye ondan duruyor hala. Bende samsung a52 itopyada varmı acaba diye bakmaya girmiştim. Anasayfadaki reklam resmine tıkladım, Baktım varmış aldım direk.Benim anlamadığım ne biliyor musunuz
Bu sistemin tıpatıp aynısı çıktığı gün saniyeler içinde tükenmedi mi 30 dakikadan beri hala stokta
Bir de sıvı soğutmalı mıydı?8K ya kesin alınırda da 9 fazla bence. Webtekno zaten 1 ay önce 2060 lı sistemi 8.5K ya çıkarmıştı