Daemon Bafir Sistem Tavsiye

theasff

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaslar daemon bafir sistem alinir mi? sizce parcalar guzel midir? Degismesi gereken bir sey var midir? Degistirmeden alsam param bosa gider mi? yani ileride upgrade yapsam uygun olur mu

Ben cumartesi günü sipariş ettim 3 gün içinde kargoya verdiler hala geliyo bence kasayı degistirebilirsiniz onun dışında güzel sistem benim açımdan

Bence on numara beş yıldız bir sistem.

Tam F/P kasa alınır nvidia istiyorsanız beklemeniz lazım kampanyalı kasalar bitti çünkü

Parçalar fiyatına göre düşük kalmış sanki. Ekran kartı ve işlemci dışında zayıf kalmış gibi

Bi kaç arkadaş almıştı bu sistemi ve şikayetçiydi diye hatırlıyorum . Egzoz fan yokmuş kasada yanıyor sıcaktan diyorlardı

Bi kaç arkadaş almıştı bu sistemi ve şikayetçiydi diye hatırlıyorum . Egzoz fan yokmuş kasada yanıyor sıcaktan diyorlardı
sey kasa da 2 fan var ayriyeten yanina bir fan da hediye ediyorlar nasil egzoz fan yokmus

sey kasa da 2 fan var ayriyeten yanina bir fan da hediye ediyorlar nasil egzoz fan yokmus
Kanka alanlar öyle yazmıştı geçen forumda okudum. İncehesapla iletişime geçmişler onlarda fan hediye etmiş. 2 fan dediğin öndekiler işte hava çıkış fanı nerde arkadaki egzoz?

Kanka alanlar öyle yazmıştı geçen forumda okudum. İncehesapla iletişime geçmişler onlarda fan hediye etmiş. 2 fan dediğin öncekiler işte hava çıkış fanı nerde arkadaki egzoz?
yani hediye etmislerse guzel o zaman

Bence güzel sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,180
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri