Neler Yeni

Dağ bisikleti kullananlar bakabilir mi?

Newkan

80+ Bronze
Arkadaşlar 26 jant salcano dağ bisikletim var 1.5 sene önce ikinci el satın aldım. Üstünde orjinal lastikleri vardı o gün bugündür kullandım sürekli patlıyordu dış lastikler aşınmış durumdaydı artık bende yeni iç dış lastik aldım kullanmaya başladım 10 gün sonra dün yine lastik indi sürekli bu diken cam batmasindan usanmis durumdayım bu ürün benim sorunu mu çözer mi sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Zırh illaki direnç sağlar ama onunda belli bir sınırı olacaktır. Yorumlara bakmak lazım. Bu arada ben ne zaman kalın lastik taksam illaki patlıyordu. İnce şehir lastiğinde hiç olmamıştı. Eğer şehirde kullanıyorsanız kesinlikle daha az yorucu oluyor.

Newkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zırh illaki direnç sağlar ama onunda belli bir sınırı olacaktır. Yorumlara bakmak lazım. Bu arada ben ne zaman kalın lastik taksam illaki patlıyordu. İnce şehir lastiğinde hiç olmamıştı. Eğer şehirde kullanıyorsanız kesinlikle daha az yorucu oluyor.

Doğrudur hocam ama bisiklet modeli dağ bisikleti olduğu için mecburen kullanıyorum kalın lastik

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Lastk içine çekme halatı yerleştirmişim. Fazlaca şey battı çekip çıkardım yoluma devam ettim. Önerilir.

Çekme halatı alınca ince ve kalın olanı oluyor.
Kalın alın içiniz raat olur. Çivi bile Zor deliyor

44508888-0707ec-1650x1650.jpg

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Aynı durumu ben de yaşıyorum :D Bu yola çöp atanlara afedersin kötü söz söyleye söyleye yoluma devam ediyorum. Arada uzun yola çıkıyorum adam otobana çivi atmış. Gelir beni bulur zaten o da. Diken kısmında ise Carraro bisikletim var ufak dikenleri koruyor. Biraz büyük batınca pat lastik gidiyor gene. 2 ya da 3 kere yama yaptım arka lastiğe. Bizim arkadaş da zırhlı lastik diye bir şey söyledi bana. Dış lastik olarak biraz kalın gibi. Bisikletçiye gittim ve inceledim iki lastiği ve gerçekten zırhlı lastik biraz daha kalın. Tahminimce gene diken vs şeyleri önler bu. Vida vs batsa onlar da önler ama çivi batarsa imkanı yok önleyemez. Onlardan taktırabilirsin. Ben de taktırmayı düşünüyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Aynı durumu ben de yaşıyorum :D Bu yola çöp atanlara afedersin kötü söz söyleye söyleye yoluma devam ediyorum. Arada uzun yola çıkıyorum adam otobana çivi atmış. Gelir beni bulur zaten o da. Diken kısmında ise Carraro bisikletim var ufak dikenleri koruyor. Biraz büyük batınca pat lastik gidiyor gene. 2 ya da 3 kere yama yaptım arka lastiğe. Bizim arkadaş da zırhlı lastik diye bir şey söyledi bana. Dış lastik olarak biraz kalın gibi. Bisikletçiye gittim ve inceledim iki lastiği ve gerçekten zırhlı lastik biraz daha kalın. Tahminimce gene diken vs şeyleri önler bu. Vida vs batsa onlar da önler ama çivi batarsa imkanı yok önleyemez. Onlardan taktırabilirsin. Ben de taktırmayı düşünüyorum.
Zırhlı lastik N11 de satılan CST 7-Level Platinium Protector modeliyse harbiden sağlam model. Videosu var youtube da.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
İki tane almak lazım onlardan. Ben şu ara süremiyorum da sürdüğüm sıra alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,598
Üyeler
166,239
Son üye
suatron
Top Bottom