kitapı almak çok riskliBen 2022 de Kasım Aralık ayı gibi almıştım 42 TL ödemiştim şuan 33TL daha uygun. Eğer kargo ödemek istemiyorsanız kendiniz gidip herhangi bir D&R dan alabilrsiniz içinden bide 2 tane ayraç çıkıyor ben 1 tanesini arkadaşıma verdim
Alıntıyı görüntüle
2250 odalı değil miydi? herkes farklı söylüyor xD1150 odalı sarayda adaletle ilgili kitap yazılması... İçinde yaşamasak komik ülke aslında.
42 tl vergimi verdinBen 2022 de Kasım Aralık ayı gibi almıştım 42 TL ödemiştim şuan 33TL daha uygun. Eğer kargo ödemek istemiyorsanız kendiniz gidip herhangi bir D&R dan alabilrsiniz içinden bide 2 tane ayraç çıkıyor ben 1 tanesini arkadaşıma verdim
Alıntıyı görüntüle
Kimler ne edepsizlik yaptılar acaba?siyasiyi bir yana bırakıp okuyana da saygı gösterin. biraz edep
Ahaha komedi saygıdan bahsediyor.siyasiyi bir yana bırakıp okuyana da saygı gösterin. biraz edep
Yani yazarı sevip sevmemek mesele. Sevmeyebilirsin ki ben de sevmem ama okuyana da saçma cevaplar varKimler ne edepsizlik yaptılar acaba?
Gayet de güzel yanıtlar var. Kimse küfür, hakaret etmiyor. Gayet de güzel tepki veriyor. Anayasal hakkını kullanıyor. Sağa sola edep, ahlak vb. öğretme hadsizliğini gösterenlerde genellikle aynı konuda büyük sıkıntılar olduğu görülür. Buna psikolojide yansıtma denir.Yani yazarı sevip sevmemek mesele. Sevmeyebilirsin ki ben de sevmem ama okuyana da saçma cevaplar var
ikiye katla baskasına salla2250 odalı değil miydi? herkes farklı söylüyor xD