Bütçen ne kadar hocam ?4060 ve 12400f li sisteme h610ların bir üst seviyesi 4 ram soketli vs bi anakart önerir misiniz
Hazır sistem daha uyguna geliyor. Sadece ekran kartı 20kneden onu bekliyorsunuz ki anlamadım ?
3-4k anakart için ayırabilirimBütçen ne kadar hocam ?
parçalarda ama istediğin gibi olmuyor ya mutlaka biyerde ucuza kaçıolarHazır sistem daha uyguna geliyor. Sadece ekran kartı 20k
Öyle diyon da knk 4060 lı sistem toplayayım dedim kendi kafama göre güzel parçalar ile 28-30k tuttu, vatanda 26k 4060 ti sistem var yani çok kararsız kalıyo insanparçalarda ama istediğin gibi olmuyor ya mutlaka biyerde ucuza kaçıolar
Ramlarin ddr5 mi ?4060 ve 12400f li sisteme h610ların bir üst seviyesi 4 ram soketli vs bi anakart önerir misiniz
O.c farklılıkları veya destekleri, ram slotu tanesi, wifi, mosfet soğutmalarıSistem toplandığı zaman Giriş - Orta - Üst kalite anakartların ne gibi farkı oluyor? Pahalı anakart kullanınca artısı nedir?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Doğruda adamlar benim fikrim söyle yapıyor bu sistemleri hangi ürünleri satamadı hadi bununla ilgili sistem toplayalım diyip bazı parçalarını onlardan koyup yapıyorlar ben onu istemiyorum açıkcasıÖyle diyon da knk 4060 lı sistem toplayayım dedim kendi kafama göre güzel parçalar ile 28-30k tuttu, vatanda 26k 4060 ti sistem var yani çok kararsız kalıyo insan
haklısınız vallaDoğruda adamlar benim fikrim söyle yapıyor bu sistemleri hangi ürünleri satamadı hadi bununla ilgili sistem toplayalım diyip bazı parçalarını onlardan koyup yapıyorlar ben onu istemiyorum açıkcası
ddr4 düşünüyorum ddr5 seçtiğimde cebimi aşıyorRamlarin ddr5 mi ?
Bu dediğin anakart tam f/p bütçe dostu aslında.haklısınız valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
ddr4 düşünüyorum ddr5 seçtiğimde cebimi aşıyor
Alıntı yaptığım mesaj senin sorunun cevabı. İdareten aldigin giriş seviyesi anakart sana ilerde masraf çıkartır. Örneğin aldığın sıvı soğutma 3 pin Argb soketli yada 4pin RGB. Giriş seviyesi anakartlarda 2 Side olmaz. Haliyle kontrolcü alman gerekir. Bluetooth dongle alman gerekir. Bunlar say say bitmez. O yüzden yükseltme yap veya yapma en kotu b650 tercih et.Bütün bileşenler birbirine anakart ile bağlanıyor, ne kadar iyi anakart o kadar performans. Daha çok veri yolu, daha iyi bağlantılar, daha iyi besleme alanları. Hatta FPS farkı bile görebilirsin belli durumlarda.
Teşekkür ederim çok sağolBu dediğin anakart tam f/p bütçe dostu aslında.
Bu da istediğin anakart olmalı.
Linkteki ürün buglu heralde 4700 başka satıcıda da gösteriyor.