Bi ara bendede oldu PC yi açtım AMD hata kodu attı bişey olmaz dedim ekran 60hz oldu görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyordu aygıt yöneticisinde kartı devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirdim ve yeniden başlattım düzeldi korkudan bıraktım nerdeyse bendede aynı kart var bu aradaMerhaba dostlar, sistemim de garip b şekilde dahiLi GPU hep %0 ne oyun açıkken ne de boştayken kullanmıyor aygıt yoneticsinde sorun yok.
işlemci amd ryzen 5 7600
Dahili grafiğin çalışmasını gerektirecek bir şey yapıyor musun ki? En basitinden o kart üzerinden (anakart) herhangi bir ekrana görüntü veriyor musun ki çalışsın? Harici kartı kullanıyor zaten onda sorun görmedim.Merhaba dostlar, sistemim de garip b şekilde dahiLi GPU hep %0 ne oyun açıkken ne de boştayken kullanmıyor aygıt yoneticsinde sorun yok.
işlemci amd ryzen 5 7600
İçim rahatladı teşekkür ederimDahili grafiğin çalışmasını gerektirecek bir şey yapıyor musun ki? En basitinden o kart üzerinden (anakart) herhangi bir ekrana görüntü veriyor musun ki çalışsın? Harici kartı kullanıyor zaten onda sorun görmedim.