kumarga 80+ Bronze Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 985 Dahası Reaksiyon skoru 430 İsim Alkan Köroğlu 20 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar ben televizyonumu smart tv yapıcak ve dahili uydu alıcısı olan mi tv stick benzeri bir şey istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar ben televizyonumu smart tv yapıcak ve dahili uydu alıcısı olan mi tv stick benzeri bir şey istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Hipermario 80+ Bronze Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 706 Dahası Reaksiyon skoru 356 Konum Bursa/Nilüfer İsim Berat İlgilendiği Kategoriler Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller Instagram beratcankaya58 20 Ağustos 2023 #2 alkankoroglu yazmış: Merhaba arkadaşlar ben televizyonumu smart tv yapıcak ve dahili uydu alıcısı olan mi tv stick benzeri bir şey istiyorum yardımcı olabilirmisiniz Devamı için tıklayın... Mx10 var onlara bak ama uydu alıcısı yok onda.
alkankoroglu yazmış: Merhaba arkadaşlar ben televizyonumu smart tv yapıcak ve dahili uydu alıcısı olan mi tv stick benzeri bir şey istiyorum yardımcı olabilirmisiniz Devamı için tıklayın... Mx10 var onlara bak ama uydu alıcısı yok onda.