indirimcanavarii
80+
ddr5 sandım yüreğim hopladı
RGB diye bunu tercih ederim Atıp övdüğün ramlerin çok iyi çiplere mi sahip olduğunu sanıyorsun? 3800e yükseltmeyi dene asla stabil sonuç alamazsın. Goodram IRDM'den kötü overclock sonuçları. Dahua da Gskill Ripjaws'ta 3600mhz CL18 stok kullanımda aynı performansları verecekler. + Olarak Dahua daha ucuz ve RGB ne bu kadar zoruna gidiyor?bu ürünün daha resmi bir web sitesi bile yok, en azından ben bulamadım. ramlerin datasheet'leri mevcut değil, hangi profillerde çalışıyor bilinmiyor. her intel ve amd işlemcilerde çalışacağının garantisi yok hangi anakartları destekliyor hangi platformları destekliyor? güvenlik kamerası üreten bir firmanın ramini mi almak istersin, yoksa 30 küsür yıldır dram üreten bir firmadan mı? satıcı zaten allaha emanet, bu durumları referans alırsan RGB diye bunu mu tercih edersin yoksa gskill mi?
o zaman riske girip dahau tercih edebilirsin, herkesin bakış açısı aynı değil sonuçta, ben olabilecek olasılıklardan bahsettim. sıcak fırsat olarak görmüyorum açıkçası bu rami, RGB olsun kadar basit değil bence ram seçimi...RGB diye bunu tercih ederim Atıp övdüğün ramlerin çok iyi çiplere mi sahip olduğunu sanıyorsun? 3800e yükseltmeyi dene asla stabil sonuç alamazsın. Goodram IRDM'den kötü overclock sonuçları. Dahua da Gskill Ripjaws'ta 3600mhz CL18 stok kullanımda aynı performansları verecekler. + Olarak Dahua daha ucuz ve RGB ne bu kadar zoruna gidiyor?
Ram seçimi aksine çok basit bir hadise. Bir Ramin vadettiği CL ve MHz değeri iyi ise %99 ihtimal ile o değeri stok halde rahatlıkla kullanırsın. Overclock yapacağın zaman çipi kötüyse tökezlersin sadece. Overclock yapılmayacak senaryoda dahua açık ara en iyi seçenek şuan. Bu fiyata rgbyi geçtim 32 gb seçenek yok şuan.o zaman riske girip dahau tercih edebilirsin, herkesin bakış açısı aynı değil sonuçta, ben olabilecek olasılıklardan bahsettim. sıcak fırsat olarak görmüyorum açıkçası bu rami, RGB olsun kadar basit değil bence ram seçimi...
Dahua neler göreceğizMarkayı ilk defa görüyorum güvenilir mi
elmacık gayet güzel bir firma birçok alışverişim oldu hiçbir problem yaşamadımbu ürünün daha resmi bir web sitesi bile yok, en azından ben bulamadım. ramlerin datasheet'leri mevcut değil, hangi profillerde çalışıyor bilinmiyor. her intel ve amd işlemcilerde çalışacağının garantisi yok hangi anakartları destekliyor hangi platformları destekliyor? güvenlik kamerası üreten bir firmanın ramini mi almak istersin, yoksa 30 küsür yıldır dram üreten bir firmadan mı? satıcı zaten allaha emanet, bu durumları referans alırsan RGB diye bunu mu tercih edersin yoksa gskill mi? ram yongalarında bir sorun olursa zaten muhattabın yok iade edemezsin garantisi yok kabul edin, satıcının kimseyi zan altında bırakmak istemem ama sikayetvar sayfasını okumanızı öneririm.
bu kafaya göre yeni firmalar hiçbir zaman türemesin teknoloji işi tekele dönsün hocam çok yanlış bakış açısı eğer bir üründe garanti varsa problem olacağını sanmıyorum ve firma yeni bir firma değil sadece ürün odağı ramler değil bence bi şans verilmelimarkası belirsiz veya alt tabaka olan ürünleri satın alacak kadar zengin olmayın bu ürünlerin ne zaman hata vereceği belirsiz hiçbir veya çoğunlukla sentetik/kararlılık testi/testleri mevcut değil, 500 tl için bu bahsettiğim riskleri göze alabilecek varsa şimdiden hayatta başarılar dilerim.
sahte kingston ssd ve ramleri piyasaya satan firma bu zamanında cok dönmüştü forumdaelmacık gayet güzel bir firma birçok alışverişim oldu hiçbir problem yaşamadım
Şuan hala bilmediğin mal hakkında kötüleme yapıyorsun. Zamanında kioxia goodram gibi markalar için de aynısını söylüyordunuz. Boş karalama yapmayın tavsiyemdir.markası belirsiz veya alt tabaka olan ürünleri satın alacak kadar zengin olmayın bu ürünlerin ne zaman hata vereceği belirsiz hiçbir veya çoğunlukla sentetik/kararlılık testi/testleri mevcut değil, 500 tl için bu bahsettiğim riskleri göze alabilecek varsa şimdiden hayatta başarılar dilerim.
Bu nasıl yorum ROG harici bi halt kullanmam diyen bilgisiz dayılar gibi halbisem 2/3 ü fiyata aynı kalitede başka markalar varkenmarkası belirsiz veya alt tabaka olan ürünleri satın alacak kadar zengin olmayın bu ürünlerin ne zaman hata vereceği belirsiz hiçbir veya çoğunlukla sentetik/kararlılık testi/testleri mevcut değil, 500 tl için bu bahsettiğim riskleri göze alabilecek varsa şimdiden hayatta başarılar dilerim.
Onlar hele hepten sıyırmış para fazla geliyor onlara D:Bu nasıl yorum ROG harici bi halt kullanmam diyen bilgisiz dayılar gibi halbisem 2/3 ü fiyata aynı kalitede başka markalar varken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bi de şey var 4080 yerine 4070 olsun ROG olsun kafası
Valla ya ağzı olan konuşuyor...Şuan hala bilmediğin mal hakkında kötüleme yapıyorsun. Zamanında kioxia goodram gibi markalar için de aynısını söylüyordunuz. Boş karalama yapmayın tavsiyemdir.