Neler Yeni

DA'nın yeni sistemi hakkında eleştiri.

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Başlığı gördüm tam yanıtı yazacaktım da Abdullah kardeşimiz yazmış zaten. Kimse size özel sistem yapmak zorunda değil. Kimse sizi beklentiye de sokmuyor. Siz kendiniz kendinizi beklentiye sokuyorsunuz. Giriş, orta, üst, premium gibi tonla seçenek var. Adam herkesin isteğine göre sistem çıkaramaz ki. Yüksek çıkarsaydı bu seferde 15 16k bütçesinde bekleyen kişiler bizim paramız yetmiyor daha düşük bütçeli fiyat performans yapsaydınız diyecekti.

Eleştiri böyle olmaz. Burada kimse bireysel mutlu olmak zorunda değil. Bu işi genele yapıyor ve içinde faydalanan ve teşekkür edip mutlu olanlar da çok var alanlardan. Alamayanlar veya isteğine uymayanlar hayal kırıklığı ile o kadar emek verip sistemi ayarlayan arkadaşa boşuna yazmayın. Aksine destekleyin ki sizler için daha çok sistem çıkarmak için arzusu isteği artsın.

Ben rtx 4070 çıksa düşünürdüm mesela ama çıkmadı diye isyan mı edeyim. Fiyat performans sistem gelmiş ve alanlara hayırlı olsun dersin emeği için teşekkür edersin olur biter.

semih328

80+
Konu içerisinde gereksiz bir gerginlik var.Konu kapansa sanırım daha iyi olucak.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Harbiden ne kadar abartmışsınız. Kavgaya bak 4070 değil de neden 4060 oldu kavgası dönüyor. Şaka gibi gerçekten, sizin tercih ettiğiniz performans aralığında değilse almayın hocam. Çözümü çok basit bu sorunun, bekleyip daha üst seviye gelirse onu alırsınız aynı zamanda farklı içerik üreticileri de topluyor onları da takip edersiniz, size en uygun geleni alırsınız. Gerçekten herkesi mutlu edemezsin de, bu ne saçma bir sitem.

Farway

80+ Silver
Ben de 19k ya 4060Tİ bekliyordum ama imkansızmış. Dostum hayal kırıklığına uğrama nedenini anlamadım adam zaten orta geleceğinin mesajını verdi inceden yani bunu eleştiremez ya da sitem edemezsin ki kimse senin isteğine göre malesef ki.

JSezar

80+ Silver
bende 4070 bekliyordum.öyle gazlandık,konu sahibini anlayabiliyorum.r5 5600 görünce bende hayal kırıklığına uğradım.umarım birdahaki sistem ddr5 olur.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
4060 olabilirdi ama işlemci daha güzel olmalıydı. 5600 o kadar da iyi değil. Fazla ısınıyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
26k ya i5 13400f rtx 4060ti 16gb ram nasıl sizce

YazılımKafa

80+ Silver

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Kolayı var. alırsın sistemi, zaten parçalar güzel. Ekran kartını çıkarır satarsın yerine 4060ti 16gb alırsın. Zaten adam ekran kartı fiyatına sistem topluyor. Ekran kartını 10bine satsan, sistem 6bine kalıyor sen diyorsun ki bütçe 25k, yani elinde 19bin tl var. Git 4070 bile alırsın. Bombooooş bir yorum

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Başlığı gördüm tam yanıtı yazacaktım da Abdullah kardeşimiz yazmış zaten. Kimse size özel sistem yapmak zorunda değil. Kimse sizi beklentiye de sokmuyor. Siz kendiniz kendinizi beklentiye sokuyorsunuz. Giriş, orta, üst, premium gibi tonla seçenek var. Adam herkesin isteğine göre sistem çıkaramaz ki. Yüksek çıkarsaydı bu seferde 15 16k bütçesinde bekleyen kişiler bizim paramız yetmiyor daha düşük bütçeli fiyat performans yapsaydınız diyecekti.

Eleştiri böyle olmaz. Burada kimse bireysel mutlu olmak zorunda değil. Bu işi genele yapıyor ve içinde faydalanan ve teşekkür edip mutlu olanlar da çok var alanlardan. Alamayanlar veya isteğine uymayanlar hayal kırıklığı ile o kadar emek verip sistemi ayarlayan arkadaşa boşuna yazmayın. Aksine destekleyin ki sizler için daha çok sistem çıkarmak için arzusu isteği artsın.

Ben rtx 4070 çıksa düşünürdüm mesela ama çıkmadı diye isyan mı edeyim. Fiyat performans sistem gelmiş ve alanlara hayırlı olsun dersin emeği için teşekkür edersin olur biter.
Dediklerinize katılıyorum. Şahsen bir önceki sistemi gencer gaming ile anlaşılmış olmasından dolayı almadım. Bu sisteme de yetişemedim, aslında yetiştim ama kart bilgilerini girinceye kadar stok bitti. Sonra stok var dendi, yine alamadım filan. Ancak neden alamadım diye hiç üzülmedim. Msi sistem istiyordum, olsaydı iyi olurdu, olmadı. İşin ucunda ölüm yok ki! İhtiyacıma uygun bir sistem gelene kadar beklerim, o zaman alırım. Bu sistem illa abdullah bey tarafından yapılması da gerekmiyor. Pc hocası,mesut çevik vs gibi birçok kişi sistem yapıyor. Bakarım, değerlendiririm, alabilirsem alırım.
Ancak bu f/p sistem konusunda bence en iyisi Abdullah beyden geliyor. Hem komponent, hem de uzun ömürlülük hem de fiyat açısından gerçekten iyi sistemler yapıyor. Umarım aynı şekilde devam eder de bana da onun hazırladığı bir sistemden almak nasip olur.

Coressa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ateş
Aslında bu eleştiriden çok memnuniyetsizlik yazısı gibi olmuş. Sistemdeki olumsuz bir durumu ele almamışsın çünkü. Başlıkla içerik uyumsuz.

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ünal can
Aslında sistemi eleştireceğimize itopyayı eliştirmek lazım değil mi. Açılır açılmaz hata verip sonrasında stok bitti anlam veremedim nasıl alındı bu sistem

Top Bottom