daha o tarz bir sistem uzun zaman gelmez gibi ve stoklar az olduğundan herkes alamıyorYakın zamanda bu fiyata i5 12400f + RTX 3060 sistem sattılar almayı mantıklı bulmuyorum.
KatılıyorumYakın zamanda bu fiyata i5 12400f + RTX 3060 sistem sattılar almayı mantıklı bulmuyorum.
Usta almayın deyincede 2000TL indirim var varsa daha iyisi at diyorlar onlara ne demeli ?Sistemi hic begenmedim gerek miladı geçmiş trafo 2060 ve en kötü modellerinden biri, gerekse A520 anakart vb. Stok eritme sistemi zaten ben olsam almam
Hazır sistemlerin neredeyse tamamı satılmayan ürünlerin stoğunu tüketmek için değil mi?Sistemi hic begenmedim gerek miladı geçmiş trafo 2060 ve en kötü modellerinden biri, gerekse A520 anakart vb. Stok eritme sistemi zaten ben olsam almam
Değil diyebilirim. Ki aslında bu kötü bir şey değil ama fiyatı iyi olduğu zaman. Kalitesiz parçalardan oluşan 2060 sisteme 12k bayılsam intihar ederdim dolar 18.41 olmasına ragmen. Giderim gerekirse 2. el en azından düzgün parçalarla toplarımHazır sistemlerin neredeyse tamamı satılmayan ürünlerin stoğunu tüketmek için değil mi?
Sakın kötü deme ven kötü dedim 3 puan uyarı yedimDeğil diyebilirim. Ki aslında bu kötü bir şey değil ama fiyatı iyi olduğu zaman. Kalitesiz parçalardan oluşan 2060 sisteme 12k bayılsam intihar ederdim dolar 18.41 olmasına ragmen. Giderim gerekirse 2. el en azından düzgün parçalarla toplarım
Bir sistemin fiyatının ucuz olması o sistemi iyi yapmaz.Ventus 2x modeli çok ısınır,A520 anakart güzel değil,kasa-psu zaten stok eritmecenin başında yer alıyor.İlerde "Keşke 2000 lira daha vereydim de daha kaliteli olsaydı, sistemim daha serin çalışsaydı" dersin.O yüzden alınmazKatılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta almayın deyincede 2000TL indirim var varsa daha iyisi at diyorlar onlara ne demeli ?
Eleştirebilirsin ama stok eritme diyemezsin bilmediğin konular hakkında yorum yazmayın adamlar 2060ı bulmak için sabah akşam uğraştı 2000 stok olsa belki 400 stoğun ne stok eritmesi.Sistemi hic begenmedim gerek miladı geçmiş trafo 2060 ve en kötü modellerinden biri, gerekse A520 anakart vb. Stok eritme sistemi zaten ben olsam almam
Hayır dostum adamlar o kasa psu ikilisini hazır sistemler için kullanıyor. KAsa PSU taşıma maliyetlerinin ne durumda olduğu ve önden belirli planlar yapılmadan kasa getirtmenin ne kadar riskli olduğu bilseydin bu kadar sallama bir yorum yapmazdın.kasa-psu zaten stok eritmecenin başında yer alıyor.