GirayHan
80+ Platinum
Boğazında kalsın.
boykot- dün bile babam kola istemişti yemekde yoğurt alıp geldim ayran yaptı
Ben boykot etmiyorum?ya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim ve karşı çıkalım buna yok sen boykot edince ne olacak ne değişecek demeyelim @Abdullah Hacıgül
abdullah hocayı etiketlediğin iyi oldu. umarım insanların özgür iradelerine baskı yapmaya çalıştığın için ban yersin.ya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim ve karşı çıkalım buna yok sen boykot edince ne olacak ne değişecek demeyelim @Abdullah Hacıgül
neden kardeşim neden? Bu mevzuda iki taraf, israil ve filistin değil bu mevzu insan olup olmamakla alakalı, belki alıştık hep güçlünün yanında olmayı şu an nasıl bir tutum sergileyeceğiz bilemiyor olabilirsin ama bir tavır takınmak şart bu meselede.Ben boykot etmiyorum?
öncelikle ben buraya bir fikir atıyorum ve konuşulmasını istiyorum. Bunda ne var?abdullah hocayı etiketlediğin iyi oldu. umarım insanların özgür iradelerine baskı yapmaya çalıştığın için ban yersin.