Neler Yeni

🔥İndirim Danone Laktozsuz Süt Uht 1l 19,98TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GirayHan

80+ Platinum

1699634750339.png

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
bu sütün normal sütten neredeyse farkı yok alcaksanız düz sütmüş gibi alın

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Alayım dedim bizimkiler de boykot ediyomuş yeni haberim oldu daha dün kola içiyoduk

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
Alayım Dedim Bizimkiler Boykot Ediyorlar Diye 2 Tane Sipariş Verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Vahit
ya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim ve karşı çıkalım buna yok sen boykot edince ne olacak ne değişecek demeyelim @Abdullah Hacıgül

SadeceSeyf

80+ Gold
1 süt fiyatına 4 süt hem laktozsuz yenur

ChristianSerratos

80+ Silver
ya kardeşim gelin hep beraber bir karar alalım şu forumda israil mallarını paylaşmayalım, boykot edelim. Biz de tepkimizi bu şekilde koyalım, neelr olduğunu hepimiz görüyoruz, her gün insanlığını sorguluyor bu görüntüleri izleyenler, sizi de rahatsız etmiyor mu, bu tepkisizliğe artık dur diyelim ve karşı çıkalım buna yok sen boykot edince ne olacak ne değişecek demeyelim @Abdullah Hacıgül
Ben boykot etmiyorum?

GirayHan

80+ Platinum
abdullah hocayı etiketlediğin iyi oldu. umarım insanların özgür iradelerine baskı yapmaya çalıştığın için ban yersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Vahit
Ben boykot etmiyorum?
neden kardeşim neden? Bu mevzuda iki taraf, israil ve filistin değil bu mevzu insan olup olmamakla alakalı, belki alıştık hep güçlünün yanında olmayı şu an nasıl bir tutum sergileyeceğiz bilemiyor olabilirsin ama bir tavır takınmak şart bu meselede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

abdullah hocayı etiketlediğin iyi oldu. umarım insanların özgür iradelerine baskı yapmaya çalıştığın için ban yersin.
öncelikle ben buraya bir fikir atıyorum ve konuşulmasını istiyorum. Bunda ne var?
İkinci olarak özgür düşünceden yana olman cidden mutlu etti beni ama aldığın tutumun yanlış olduğunu düşünüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom