Benim bakacağım bir kusur değil.kusura bakma
Benim bakacağım bir kusur değil.kusura bakma
HDD'yi geri döndürmek zor biraz Bol şanslar.:/ akşam iş çıkışı tekrar bakacağım umarım halledebileceğim birşeydir
gönderiyi düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım,bakmasanda olur rahatına bakBenim bakacağım bir kusur değil.
teşekkür ederimHDD'yi geri döndürmek zor biraz Bol şanslar.
HDD yazarken iğnesi oynadı ve çizildi heralde. Yenisini alman daha sağlıklı olur.evet vardı
HDD yazarken iğnesi oynadı ve çizildi heralde. Yenisini alman daha sağlıklı olur.
anladım herkese teşekkür ederim giden yılların hesabı olmaz galiba artıkhdddeki bilgiler gitmiş olabilri geçmiş olsun
Senin için diyorum. Türkçeyi ne kadar güzel konuşursan ortamda sana duyulan saygı artar.gönderiyi düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım,bakmasanda olur rahatına bak
disk kaynaklı sanırım başka sorun olsa ekran gelmezdiAlıntıyı görüntüle
Merhabalar Dün Gece Bilgisayara Abimin Geçmesi Ve Rage Atması Sonucu Kasa Darbe Aldı,Sonrasında açılınca böyle bir ekran geliyor baya beklettikten sonra tekrar yeniden başlayıp tekrar bu kısıma atıyor içerisinde baya bir bilgim var acaba hdd ile alakalı olabilir mi diyede düşünüyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konuyla alakası olmayan 3 tane gereksiz mesaja ne gerek varSenin için diyorum. Türkçeyi ne kadar güzel konuşursan ortamda sana duyulan saygı artar.
Windows hangisine kuruluydu?2 Adet HDD Ve 1 Adet SSD Var Sanırsam Hepsi şuan bozuldu