selamun aleykum i7 9700f rx6600 sadece pubg mobile oynuyorum rx 560 rx 570 kullandım ama oyunda dropdan bir türlü kurtulamıyorum hata nerdedir 16 ram var 32 bile kullandım rx6600 yeni aldım yine drop yiyorum yakacam pc yi
hocam mobil platform için yapılmış bir oyunu bilgisyarda 3. parti emülatörle kullanmaya çalışıyosunuz . başka oyunlarda oluyor muselamun aleykum i7 9700f rx6600 sadece PUBG mobile oynuyorum rx 560 rx 570 kullandım ama oyunda dropdan bir türlü kurtulamıyorum hata nerdedir 16 ram var 32 bile kullandım rx6600 yeni aldım yine drop yiyorum yakacam pc yi
başka oyunlarda denemedim ama ryzen 5 3500x sistemim 1 gb ekran kartıyla bile darboğaz yaşamıyordumhocam mobil platform için yapılmış bir oyunu bilgisyarda 3. parti emülatörle kullanmaya çalışıyosunuz . başka oyunlarda oluyor mu
nasıl yapıyoruz ki işlemci sanallaştırmayıİşlemci sanallaştırmayı açtınız mı hocam ?
başka oyunlarda deneyinbaşka oyunlarda denemedim ama ryzen 5 3500x sistemim 1 gb ekran kartıyla bile darboğaz yaşamıyordum
Anlık olarak Windows kaç kullanıyorsunuz. Emülatör üzerinden Windows 10 gayet güzel çalışıyor.windows 10 mu kursam 11 mi kursam sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yapıyoruz ki işlemci sanallaştırmayı
11 e yeni güncelledim belkide ondan yapıyo olabilirAnlık olarak Windows kaç kullanıyorsunuz. Emülatör üzerinden Windows 10 gayet güzel çalışıyor.
Bluestacks en iyi anlatan şekil sanırım direkt linkten bakabilirsin. Her emülatör için geçerli
11 e yeni güncelledim belkide ondan yapıyo olabilir
artık akşama önce bir format dediğinizi de deniycem cvplarınız için teşekkür ederim arkadaşlarSanallaştırma deneyim hocam