Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım rtx 4070 ryzen 5 7600 öğrenci olduğum için 1080p monitör alabildim ve bu da darbogaz yapıyo gibi hissediyorum oyunları hz değerini kaybetmeden dsr açarak 2k yapabilir miyim
çıkan seçenekler bunlar ve bunlardan herhangı birini yapınca hz 30 a düsüyoNvidia denetim masası ayarlarından 2K yaparsın. Oyunu açınca ekran çözünürlüğünü 2560x1440'de oyna fakat oyunları tam ekran modunda oyna. Pencere (window) modunda yada kenarlıksız (borderless) modunda açarsan uygulanmıyor.
Alıntıyı görüntüle
2x seçeneği 5431x3055 yapıyo ve bunların herhangı bırını yapınca hz 30 a dşüyüorOrada 2560x1440 gösteren bir seçenek olması lazım. Benim monitör 2K olduğu için gösteremiyorum. O seçeneği seçip uygulaman lazım. 2x seçeneği olabilir sanırım.
monitorum 1080p ama seçeneklerde 4k falanda var1080P monitörde şu seçeneğin görünmesi lazım. Bahsettiğin seçenek 4K'dan daha yüksek. O yüzden 30Hz'e düşüyordur.
Alıntıyı görüntüle
Monitörün marka ve modeli nedir ? 1080P monitörde bu ayarların olması lazım. Neden 2K çözünürlük çıkmıyor bilemiyorum.
hdmı veya display portla baglamam farkeder miMonitörün marka ve modeli nedir ? 1080P monitörde bu ayarların olması lazım. Neden 2K çözünürlük çıkmıyor bilemiyorum.
Monitör içi ayarlardan G-SYNC, Free-SYNC yada Adaptive-SYNC ayarı olabilir. Onu aktif etmediysen belki ondan oluyordur.AOC 24G4X 23.8
gamer 2 yimi aciyimMonitör içi ayarlardan G-SYNC, Free-SYNC yada Adaptive-SYNC ayarı olabilir. Onu aktif etmediysen belki ondan oluyordur.
Ama göstertdiğin seçenekler neden bu kadar yüksek bilemiyorum ? İstersen ekran kartı sürücünü silip tekrar yüklemeyi dene. Bu kadar yüksek seçeneklerin görünmemesi lazım. Yada ekran kartının farklı slotlarına tak monitörden gelen görüntü kablosunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör ayarlarında Adaptive-SYNC ayarı var. Onu açınca G-SYNC aktif olması lazım sanırım. Belki o zaman takılma hissi geçebilir.
Alıntıyı görüntüle
Adaptive-SYNC seçeneğini seçip onu On yapmayı dene. O zaman G-SYNC aktif olacak sanırım. Şu anda aktif olmayabilir belki.gamer 2 yimi aciyim
o aktif ztn sanırım hdmı kullanıdgım icin oyleAdaptive-SYNC seçeneğini seçip onu On yapmayı dene. O zaman G-SYNC aktif olacak sanırım. Şu anda aktif olmayabilir belki.
Alıntıyı görüntüle