Darboğaz mı var anlatan biri yazabilir mi?

halitxx19

80+
Reaksiyon skoru
24
R5 2400g
Nitro Rx580+
B350m pro
8+8 16 gb ram
600w powersupply msi

Arkadaşlarım Cs 2 oynarken bazen mavi ekran bazen oyun kapanması
Hatta oyunda çok büyük dalgalanma var o yüzden daha çok fps drop yiyordum fps i 60 a sabitledim yine arada kasma oluyor veya mavi ekran ya da direkt kapanıyor

Bu darboğaz mıdır
Çok bütçem yok ama işlemci önerir misin
Anlayan biri cevap verebilir mi
Şimdiden teşekkür ederim

FPS droplari darboğaz demek ama bu mavi ekranı vs açıklamıyor bütçe işlemci için kaç?
Şuan sizin anakarta en fp işlemci 5600

FPS droplari darboğaz demek ama bu mavi ekranı vs açıklamıyor bütçe işlemci için kaç?
Şuan sizin anakarta en fp işlemci 5600
Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Fps droplar şöyle anlatayım
140lardan 20 lere düşüyor
Gibi durumlarda anında kapatıyordu
Şimdi 60 fpsye sabitledim yine arada kapatıyor
1-2 oyunda bir de olsa yine dropları yiyorum r5 5600 için fiyat araştırması yapayım biraz hocam

R5 2400g
Nitro Rx580+
B350m pro
8+8 16 gb ram
600w powersupply msi

Hatta oyunda çok büyük dalgalanma var o yüzden daha çok fps drop yiyordum fps i 60 a sabitledim yine arada kasma oluyor veya mavi ekran ya da direkt kapanıyor

Bu darboğaz mıdır
Şimdiden teşekkür ederim
1080p de bir miktar darboğaz olacaktır ama bahsettiğiniz sorunları tam anlamıyla darboğaza yüklenemez ram hızları nedir ? anakart biosu güncel mi amd chipset driver güncel mi

R5 2400g
Nitro Rx580+
B350m pro
8+8 16 gb ram
600w powersupply msi

Bu darboğaz mıdır
Şimdiden teşekkür ederim
Mavi ekran hatasını alabilir miyim?
Darboğaz ile alakası yok.
Sıcaklık değerlerin nasıl?

Yapar ama çok fazla sıkıntı çıkarmaz.
Başlangıç için gayet iyi.

1080p de bir miktar darboğaz olacaktır ama bahsettiğiniz sorunları tam anlamıyla darboğaza yüklenemez ram hızları nedir ? anakart biosu güncel mi amd chipset driver güncel mi
R5 2400g
Olduğu için ramler aslında 3000mhz çift takıyorum görev yöneticisinde 1500 yazıyor ben bunu çözemedim çoğu kişi çift kanal ondan dedi ama bana mantıksız geldi anlar mısınız acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran hatasını alabilir miyim?
Darboğaz ile alakası yok.
Sıcaklık değerlerin nasıl?
Bakmadım ama aklıma da gelmed değil biraz önce değiştirdim termal macunu ama yine de çok kötü değildi

R5 2400g
Olduğu için ramler aslında 3000mhz çift takıyorum görev yöneticisinde 1500 yazıyor ben bunu çözemedim çoğu kişi çift kanal ondan dedi ama bana mantıksız geldi anlar mısınız acaba

Bakmadım ama aklıma da gelmed değil biraz önce değiştirdim termal macunu ama yine de çok kötü değildi
1500x2 3000 sorun yok

Ekran kartı işlemciyle uyuşmuyor ve apu işlemcinin ekran kattı açık onu kapatman gerek ve ram mhz lerini 3200 MHz ise ona çek birde böyle dene ve işlemci drver güncellemesi yapma işlemçi ön belleği kaldırmıyor olabilir

R5 3600 altında işlemçi alma

Ekran kartı işlemciyle uyuşmuyor ve apu işlemcinin ekran kattı açık onu kapatman gerek ve ram mhz lerini 3200 MHz ise ona çek birde böyle dene ve işlemci drver güncellemesi yapma işlemçi ön belleği kaldırmıyor olabilir
Tamamdır işlemci ekran kartı kapal

R5 3600 altında işlemçi alma
tamam hocam bütçeyi ayarlarsam r5 5600 düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,615
Üyeler
184,954
Son üye
SrootG