Kronik sorunluymuş o yüzden almamış.Hocam konu trol galiba
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
1800 liraya 9600K varken nasıl 2200 liraya 9500 almayı becerdiniz
Mediamarkt dan aldım işlemciyi. Orada taktılar sistemime.Hocam konu trol galiba
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
1800 liraya 9600K varken nasıl 2200 liraya 9500 almayı becerdiniz
Adam o seri kronik sorunluydu o yüzden firmaya geri gönderdik elimizde yok dedi ben de bunu aldım.Kronik sorunluymuş o yüzden almamış.
Anakartınız nedirMediamarkt dan aldım işlemciyi. Orada taktılar sistemime.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam o seri kronik sorunluydu o yüzden firmaya geri gönderdik elimizde yok dedi ben de bunu aldım.
Büyük ihtimalle B365 veya H310'dur, maksimum ram hızı da 2666'ya kilitli işlemci de oc olmuyor. Darboğaz olsun istemiyorsanız elinizdekiler satmaktan başka çareniz yok, anakart Z370 veya Z390 olsa bari hızlı ram al diyecektimAsus ama modelini bilmiyorum, G5400 için ucuz bir şey almıştım dikkat etmedim pek.
Para harcamayı bırakın ekran kartının taksiti var daha 6 ay onu ödeyeceğim. Uzun süre bir şey alamam sisteme. Ben daha çok nasıl ayar yapsam darboğaz giderilebilir onu sormuştum.Büyük ihtimalle B365 veya H310'dur, maksimum ram hızı da 2666'ya kilitli işlemci de oc olmuyor. Darboğaz olsun istemiyorsanız elinizdekiler satmaktan başka çareniz yok, anakart Z370 veya Z390 olsa bari hızlı ram al diyecektim
Hiçbir şey yapamazsınız darboğazlı kullanacaksınız.Para harcamayı bırakın ekran kartının taksiti var daha 6 ay onu ödeyeceğim. Uzun süre bir şey alamam sisteme. Ben daha çok nasıl ayar yapsam darboğaz giderilebilir onu sormuştum.
Ne zarar vermesi, darboğaz zarar vermez hiçbir şeye sadece tam performans alamazsın. 6600 xt kalsın iade etme. Neden bize sormadan aldın ki işlemciyi uzun zamandır gördüğüm en sağlam kazığı yemişsin maalesefKartı iade ediyorum o zaman. Sisteme zarar vereceğine 1660s gibi bir kart alayım çok sorun olmaz bana herhalde
Kartı iade edeceğine iade edebiliyorsan işlemciyi iade et r5 3600 ve b450 s2h al aynı paraya geliyor elinde kalan anakartı da satarsın olur biter.Kartı iade ediyorum o zaman. Sisteme zarar vereceğine 1660s gibi bir kart alayım çok sorun olmaz bana herhalde
Ben de güzel kazık yedim işlemci için ama böyle bir kazık görmedim ben.Neden bize sormadan aldın ki işlemciyi uzun zamandır gördüğüm en sağlam kazığı yemişsin maalesef
İade sebebi olarak ne diyeceğim ki? Kart daha kargoya verilmedi ama işlemci sisteme takılı şuan.Kartı iade edeceğine iade edebiliyorsan işlemciyi iade et r5 3600 ve b450 s2h al aynı paraya geliyor elinde kalan anakartı da satarsın olur biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zarar vermez sisteme tam performans alamazsın sadece.
Kartı iade etmeİade sebebi olarak ne diyeceğim ki? Kart daha kargoya verilmedi ama işlemci sisteme takılı şuan.