rx6800 ekran katım ile ryzen 5 5600 var beyler cpu kullanımım %100 ama Gpu %40 50 max oluyor oyunlardada fps düşüklüğü yaşıyorum yani suan ben bole dusunuyorum işlemcimi upgrade etmelimiyim ne almalıyım
kral elden ring gta felan oynarken gordum zaten gpu max yuzde 40 kullanıyor ama işlemci yuzde 100 b550 anakartıda alalı bi kaç ay oldu 32bg ramde var am5 icin bunları satsam daha allah bilir ne kadar eklemem gerekicekevet. işlemci ağırlıklı oyunlarda bunu yaşaman normal. ayarları fulleyip hikaye oyunlarında darboğazı minimuma indirebilirsin ama valo cs için yapabileceğin en iyi şey am5 geçmek olur.
Elder ring için değerler normal değil. Driverlar güncel mi ?kral elden ring gta felan oynarken gordum zaten gpu max yuzde 40 kullanıyor ama işlemci yuzde 100 b550 anakartıda alalı bi kaç ay oldu 32bg ramde var am5 icin bunları satsam daha allah bilir ne kadar eklemem gerekicek
ayrıyetten bir sorum daha var youtubta yada herangi bi video izleme sitesinde tam ekran yapıyorum meseala ama cıkarken ekran donuyor restart atmazsam düzelmiyor bu neyden kaynaklıdır oyun oynarken felan hic donmadı sadece video yu tam ekrandan cıkarken olyuorevet. işlemci ağırlıklı oyunlarda bunu yaşaman normal. ayarları fulleyip hikaye oyunlarında darboğazı minimuma indirebilirsin ama valo cs için yapabileceğin en iyi şey am5 geçmek olur.
Elder ring için değerler normal değil. Driverlar güncel mi
evet daha yeni ggelmis onu yaptımElder ring için değerler normal değil. Driverlar güncel mi ?
herseyi güncel diye biliyorumBIOS, ekran kartı driver'ları ve Windows güncel mi?
amd uyg ss atıyımmıevet daha yeni ggelmis onu yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
herseyi güncel diye biliyorum
At bilgisi olan çıkar illa yanıt verir.evet daha yeni ggelmis onu yaptım
herseyi güncel diye biliyorum
amd uyg ss atıyımmı
Ramleri degistirdim zatne bir kere Psu kac bende emin değilim ama max 600 watt dır ve 7 fanlı bir kasa kullanıyorumBIOS, ekran kartı driver'ları ve Windows güncel mi? Tam bilgim yok fakat ramlerin yerini değiştirirsen belki etki eder. Ek olarak PSU kaç?
Kasa soğutuyordur. Sistemi nihai performansa al. Oyunlarda Vsync varsa kapatmayı dene.Ramleri degistirdim zatne bir kere Psu kac bende emin değilim ama max 600 watt dır ve 7 fanlı bir kasa kullanıyorum
o konuda bilgim yok. ddu ile eski driverlar denediniz mi ?ayrıyetten bir sorum daha var youtubta yada herangi bi video izleme sitesinde tam ekran yapıyorum meseala ama cıkarken ekran donuyor restart atmazsam düzelmiyor bu neyden kaynaklıdır oyun oynarken felan hic donmadı sadece video yu tam ekrandan cıkarken olyuor
işlemcinin fan stok fan bir ara 95derece oldu oKasa soğutuyordur. Sistemi nihai performansa al. Oyunlarda Vsync varsa kapatmayı dene.
o ney bilmiyorum kral vallao konuda bilgim yok. ddu ile eski driverlar denediniz mi ?