Neler Yeni

Darboğaz Sebebim İşlemcimmi ?

Zedways

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Gürbüzer
o konuda bilgim yok. ddu ile eski driverlar denediniz mi ?
amd nin driveri guncelledikten sonra bu donma olayı basladı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi oyunlarda denediniz? her oyunda mı oluyor 1-2 oyunda mı?
valo cs gta elden ring ghost of stuhima fln hepsinde aynı

bu sistemi satıp yeni birşeyler bakmalımıyım sizce yoksa ekran kartı iyi sadece am5 e mi gecmeliiym ona para biriktiririm ona göre

1905

80+ Silver
işlemcinin fan stok fan bir ara 95derece oldu o

o ney bilmiyorum kral valla
ddu ile eski driverlarınızı silip manuel olarak driverları yüklemek hocam. daha eski sürücüleri deneyin sonra bilgilendirin.

amd nin driveri guncelledikten sonra bu donma olayı basladı ama

valo cs gta elden ring ghost of stuhima fln hepsinde aynı

bu sistemi satıp yeni birşeyler bakmalımıyım sizce yoksa ekran kartı iyi sadece am5 e mi gecmeliiym ona para biriktiririm ona göre
sistem yetiyorsa satıp değişmeye gerek yok sorunu çözebilir miyiz ona bakalım.

Zedways

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Gürbüzer
ddu ile eski driverlarınızı silip manuel olarak driverları yüklemek hocam. daha eski sürücüleri deneyin sonra bilgilendirin.

sistem yetiyorsa satıp değişmeye gerek yok sorunu çözebilir miyiz ona bakalım.
gpu nun driverinimi sadece silip eski sürüm yükleyeyim yoksa bios udamı

1905

80+ Silver
evet. işlemci ağırlıklı oyunlarda bunu yaşaman normal. ayarları fulleyip hikaye oyunlarında darboğazı minimuma indirebilirsin ama valo cs için yapabileceğin en iyi şey am5 geçmek olur.
Adama niye yanlış bilgi veriyorsun.Normalde yapmaz yapsa bile %40 kullanım normal değil başka bir şey var

1905

80+ Silver
Adama niye yanlış bilgi veriyorsun.Normalde yapmaz yapsa bile %40 kullanım normal değil başka bir şey var
dalga mı geçiyorsun hocam ? 1.si %40 görünce fps oyunlarından dolayıdır diye düşündüm ona göre cevap verdim 2.si 5600ün darboğazsız kullanabileceği en baba kart rx6700dir. üstünde ufak da olsa darboğazlar olur.

dalga mı geçiyorsun hocam ? 1.si %40 görünce fps oyunlarından dolayıdır diye düşündüm ona göre cevap verdim 2.si 5600ün darboğazsız kullanabileceği en baba kart rx6700dir. üstünde ufak da olsa darboğazlar olur.
Taş çatlasın %5 yapar onu da hissetmez bile hangi oyunda %40 olabilir söyler misiniz gidip testine bakayım

1905

80+ Silver
Taş çatlasın %5 yapar onu da hissetmez bile hangi oyunda %40 olabilir söyler misiniz gidip testine bakayım
ya hocam nerenle okuyosun sen. grafik ağırlıklı oyunlarda %40 yapar mı dedim. akşam akşam kimlerle uğraşıyoruz. bi valorant gir bakayım nasıl darboğaz yaşıyorsun.

ya hocam nerenle okuyosun sen. grafik ağırlıklı oyunlarda %40 yapar mı dedim. akşam akşam kimlerle uğraşıyoruz. bi valorant gir bakayım nasıl darboğaz yaşıyorsun.
R 5600xle csgo avaraj %40 kullanıyor adamın işlemcisi 5600x değil 5600 dersende ikisi arasında okadar fark yok %40 %60 falan olur en fazla

Zedways

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Gürbüzer
driveri sildim tekar indirdim amd ninkini biosum guncelmi nasıl anlarım gigabyte b550 v2 1.3

1905

80+ Silver
R 5600xle csgo avaraj %40 kullanıyor adamın işlemcisi 5600x değil 5600 dersende ikisi arasında okadar fark yok %40 %60 falan olur en fazla
hocam kafan mı güzel senin :D bi git yukarıdaki mesajları oku.

driveri sildim tekar indirdim amd ninkini biosum guncelmi nasıl anlarım gigabyte b550 v2 1.3

hocam uygulamadan değil de buradan manuel indirip kurmanızı önermiştim. tek tek deneyin en yeniden eskiye giderek. bazen bu gibi durumlarda sorun çözülebiliyor.

Zedways

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Gürbüzer
Top Bottom