1905
80+ Silver
sorun devam ediyor mu hocam ? hangi sürücüleri yüklediniz şuan?zaaten ordan oyle indirdim
sorun devam ediyor mu hocam ? hangi sürücüleri yüklediniz şuan?zaaten ordan oyle indirdim
sorun devam ediyor mu hocam ? hangi sürücüleri yüklediniz şuan?
high da suanda 1440p oynuyorum 120 fps sınırı var ama galiba nasıl kadlırcam bilmiyorum ayarlatında yokhangi ayarlarda deniyorsunuz ?
ilginç derken kötü anlamdamı ayarlarla oynamadım sadece performansı sectim2k da bu değerler çok ilginç hocam. ekran kartının ayarlarıyla hiç oynadınız mı ? voltaj ayarları olsun farklı ayarlar olsun.
yani hocam iyi değil bi problem olduğu belli. aklıma başka bir şey gelmiyor şuan uykum olduğu için.ilginç derken kötü anlamdamı ayarlarla oynamadım sadece performansı sectim
silip güncelledikten sonra daha akıcı oldu oyun ama drop flen olmuyor artık birde normalde nasl olması lazımda bu iyi değil aklıma gelmişyor diyorsan yarın konusalım kral bana burda izinv eriliyomu bilmiyorum ama ig fln verirsen ordandaha detaylıda bakabilriizyani hocam iyi değil bi problem olduğu belli. aklıma başka bir şey gelmiyor şuan uykum olduğu için.
amd nin kendi uygulaması bu ama istersen msi nkini indireyim bu anakartın uyg indirdiydim onlardan olabilirmihocam ekran kartının tam yükte çalışması gerekir 2k oyun oynarken. bi ihtimal kullandığın programda sorun olabilir kullanım yüzdesini yanlış gösteriyor olabilir.
msi afterburner deneyin hocamamd nin kendi uygulaması bu ama istersen msi nkini indireyim bu anakartın uyg indirdiydim onlardan olabilirmi
Am5 çok da ihtiyacın yok 5700x işini görür daha da ileriye dönük olsun dersen bütçene bağlı olarak 5700x3d de olur .kral elden ring gta felan oynarken gordum zaten gpu max yuzde 40 kullanıyor ama işlemci yuzde 100 b550 anakartıda alalı bi kaç ay oldu 32bg ramde var am5 icin bunları satsam daha allah bilir ne kadar eklemem gerekicek
ona bakayım yarın konusasılm istersen uyuda kafayı topla yarın staj var benimde zatenmsi afterburner deneyin hocam