The Semih
80+ Gold
İşlemci kullanımın %90 üstüyse drop yapar onun dışında FPS sınırlamak gibi bişi.darboğaz olması sisteme zarar verir mi
İşlemci kullanımın %90 üstüyse drop yapar onun dışında FPS sınırlamak gibi bişi.darboğaz olması sisteme zarar verir mi
Pardon hocam. pekte dert değil oyunlarda çözünürlük ölçeğini açabilirsiniz biraz . tabi bütçe varsa 2k ya da geçebilirsiniz.bu videoda herif 2k da oynuyor oyunları ben 1080 p de oynuyorum
Vermez.darboğaz olması sisteme zarar verir mi
İşlemci ekran kartınapeki hangisi hangisine yetişemiyor
O işlemci darboğaz yapmaz intelin f/p iyi işlemcilerinden4070 ve 13400f
evet valoda felan bende 250 gibi bir fps alıyorum işlemciyi amd almalıydımHocam ayynı ekran kartı ve işlemci bende de mevcut hikayeli oyunlar da iyi gibi de fps oyunlarında 250-310 fps alıyorum sende de mi öyle (bu arada 2k asus tuf gaming monitör var bende)
Keşke hocam ben hazır sistem almıştım itopya bu konularda sadece ekran kartı ile işlemci ufak uydum mu direkt hazır sisteme koyuyor. Bende bilmediğimden 4070 i5 13400 ü görünce şak diye alıverdim keşke daha bilgili olaydımda anakartım bile intel anakart amd geçsem anakartta değişmesi gerekicek yani iyi gibi dedikleri gibi bizim tek sorun işlemci yoksa gayet tadında tuzunda bi sistem. Yükseltirsemde intel olarak yükseltmeyi düşünüyorum ama bence iyi gayetevet valoda felan bende 250 gibi bir fps alıyorum işlemciyi amd almalıydım