Neler Yeni

darboğaz sorunu zarar verirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
Hocam ayynı ekran kartı ve işlemci bende de mevcut hikayeli oyunlar da iyi gibi de fps oyunlarında 250-310 fps alıyorum sende de mi öyle (bu arada 2k asus tuf gaming monitör var bende)

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
Dert edecek bir durum yoktur,ayarları full yaparsın bişey olmaz monitör masrafına girme durduk yere, parada sıkıntı yoksa tabii ki 2k 27 inç ips monitör ile çok daha yakışıklı olur

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur Baran
Hocam ayynı ekran kartı ve işlemci bende de mevcut hikayeli oyunlar da iyi gibi de fps oyunlarında 250-310 fps alıyorum sende de mi öyle (bu arada 2k asus tuf gaming monitör var bende)
evet valoda felan bende 250 gibi bir fps alıyorum işlemciyi amd almalıydım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
evet valoda felan bende 250 gibi bir fps alıyorum işlemciyi amd almalıydım
Keşke hocam ben hazır sistem almıştım itopya bu konularda sadece ekran kartı ile işlemci ufak uydum mu direkt hazır sisteme koyuyor. Bende bilmediğimden 4070 i5 13400 ü görünce şak diye alıverdim keşke daha bilgili olaydımda anakartım bile intel anakart amd geçsem anakartta değişmesi gerekicek yani iyi gibi dedikleri gibi bizim tek sorun işlemci yoksa gayet tadında tuzunda bi sistem. Yükseltirsemde intel olarak yükseltmeyi düşünüyorum ama bence iyi gayet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,917
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom