Neler Yeni

Darboğaz Sorunu

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Arkadaşlar bilgisayarım donanım arşivi v3 sistem Ram 8 gb fakat monitörüm eski bir monitör 720p maks çözünürlük.Bazı oyunlarda böyle ufak kasmalar oluyor bu sanırım darboğaz.Bu neden oluyor öncelikle bilgisi olan biri varsa yanıtlayabilir mi?Ve monitörü değiştirmek mi gerekiyor?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Yendi
Ufak kasmalar derken biraz daha açılayıcı olursanız yardım edebilirim

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufak kasmalar derken biraz daha açılayıcı olursanız yardım edebilirim
Ustam böyle oyun takılıyor devam ediyor işte.Yani nasıl açıklanır tam bilmiyorum ram8 gb diye mi yapıyor diyeceğim apex legendsta bile oluyor.Saniyelik böyle oyun durup devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Yendi
msi afterburner kurun ve değerleri kontrol edin eyer oyun donuduğunda fps düşüyosa bu pc ile alakalı ama fps değişmiyosa monitör atlama yapıyo olabilir

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi afterburner kurun ve değerleri kontrol edin eyer oyun donuduğunda fps düşüyosa bu pc ile alakalı ama fps değişmiyosa monitör atlama yapıyo olabilir
Oyun takıldığı için bir anda fpsde düşüyor.Ama 200 fps aldığım bir oyundada yaşanıyor bu yani.150 ye düştüğünde takılıyor mesela tekrar yükseliyor.Büyük ihtimal monitör diye düşünüyorum sistem yüksek monitör düşük kaldı çünkü.1080pye geçsem rahatlar mı diye düşünüyorum.Teşekkür ederim kardeşim yanıtların için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,567
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom