Neler Yeni

PC HOCASI YALAN YANLIŞ MONİTÖR İNCELEMESİ

Benim anlamadığım gereksiz ve kazananı olmayan tartışmalara neden giriyorsunuz ? Beğenmiyorsan izlemez geçersin beğenen de izlesin. Tüm toplumu belli doğrular içerisinde tutma çabası anlamsız ve gereksiz bence

İki gündür Chrome discover bölümünde konuların çıkıyor önüme. Sırf bugün yanıt vermek için üye oldum. Kardeşim eğer adamın incelemelerini beğenmiyorsan izlemezsin, altına olumsuz eleştiri yorumunu yaparsın olur biter. Gidip başka forumlarda konu açarak, adamı bu üslupla eleştirerek bir yere varamazsın haklı da olsan. Kendine destekçi arıyorsun gibi geldi.

Taner Aydos denen herif Allah birdir dese inanmam. İncelerinin hepsi sponsor odaklı, düz bir anlatıma sahip. Kesinlikle ürünün kötü özelliklerinden falan bahsetmiyor, paso ürünü övüyor. Böyle kanalları takip etmeyin.

Forum sitelerine veya kişisel incelemelere güvenmiyorum bu olaylar 2010 yıllarında kadar şahıslar yapardı kendi imkanları ile şimdi çoğu sponsor odaklı.
Kimsenin günahını almak istemem ama TV tavsiyesi kombi tavsiyesi klima vb çok olayda bilerek kötü ürünü öven yorumlar görmeye başlamıştım birden fazla fake hesap açıp insanları kötü ürünlere yönlendirildi. Ne demek istediğimi eski donanımhaber sakinleri az çok anlamıştır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,438
Üyeler
173,499
Son üye
Stubborn1212
Geri