Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
kanka sen kasayı ne kadara aldın nerden aldınŞuan gördüğüm kadarıyla yok.
kanka sen kasayı ne kadara aldın nerden aldınŞuan gördüğüm kadarıyla yok.
Parça sistem tek tek topladım.kanka sen kasayı ne kadara aldın nerden aldın
Akşam gelebilir gelirse yazıcamPaylaşım için teşekkürler. Kod gelirse haber verir misiniz?
Beni de alıntıla hocamParça sistem tek tek topladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akşam gelebilir gelirse yazıcam
İyi güzel de 196TL olanı nasıl yiyebiliyorsunuz çok kötüydü o, alacaklara tavsiyem sadece dardanel alsınlar.İlave olarak 1000 TL üzerine 200 TL indirim için ‘INDIRIM200’ kodunu giriyoruz. Ürünlerin altında 150 TL kupon da mevcut ve hepsi birleşiyor.Alıntıyı görüntüle
Hocam o da dardanel ama ekonomik olanı.Geçen gün bimden aldım aynı ürünü.İçinden bildiğiniz plastik çıktı.Fotoğrafını da bırakıyorum.Dardenel e konu ile alakalı mail attım ve beni arayıp hediye ürün göndereceklerini adresimi istediler.Ve bu durumu bir kaç kez yaşadım.En son sinir olup mail attım.Hediye ürün gelince bu ürün için konu açacağım alınmaz diye.İyi güzel de 196TL olanı nasıl yiyebiliyorsunuz çok kötüydü o, alacaklara tavsiyem sadece dardanel alsınlar.
Dardanel kalite standartlarını karşılamayan artıkları satıyor o marka altında. Zaten ürüne güvenseler kendi markalarıyla satarlardı. Bir kere denedim daha asla almam.Hocam o da dardanel ama ekonomik olanı.Geçen gün bimden aldım aynı ürünü.İçinden bildiğiniz plastik çıktı.Fotoğrafını da bırakıyorum.Dardenel e konu ile alakalı mail attım ve beni arayıp hediye ürün göndereceklerini adresimi istediler.Ve bu durumu bir kaç kez yaşadım.En son sinir olup mail attım.Hediye ürün gelince bu ürün için konu açacağım alınmaz diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yazmaya geldim şuan bu var.@TeknoAdam @sangeyasha SON200 kodunu kullandım ben bir deneyin.
Aynen öyle hocam.Neyse ki ürünün arkasında durdular.Bunun için konu açacağım ürün gelince.Bende bir sürü plastik çıktıysa daha ne kadar karışmıştır kim bilir.Dardanel kalite standartlarını karşılamayan artıkları satıyor o marka altında. Zaten ürüne güvenseler kendi markalarıyla satarlardı. Bir kere denedim daha asla almam.
Teşekkürler kullandım.@TeknoAdam @sangeyasha SON200 kodunu kullandım ben bir deneyin.