Dardanel 1000 e 400 indirim

Paylaşım için teşekkürler. Kod gelirse haber verir misiniz?

Şokda da 50 lira üzerine yüzde 50 indirimli satıyorlardı ona da bakılabilir

İyi güzel de 196TL olanı nasıl yiyebiliyorsunuz çok kötüydü o, alacaklara tavsiyem sadece dardanel alsınlar.
Hocam o da dardanel ama ekonomik olanı.Geçen gün bimden aldım aynı ürünü.İçinden bildiğiniz plastik çıktı.Fotoğrafını da bırakıyorum.Dardenel e konu ile alakalı mail attım ve beni arayıp hediye ürün göndereceklerini adresimi istediler.Ve bu durumu bir kaç kez yaşadım.En son sinir olup mail attım.Hediye ürün gelince bu ürün için konu açacağım alınmaz diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000014290.webp

Hocam o da dardanel ama ekonomik olanı.Geçen gün bimden aldım aynı ürünü.İçinden bildiğiniz plastik çıktı.Fotoğrafını da bırakıyorum.Dardenel e konu ile alakalı mail attım ve beni arayıp hediye ürün göndereceklerini adresimi istediler.Ve bu durumu bir kaç kez yaşadım.En son sinir olup mail attım.Hediye ürün gelince bu ürün için konu açacağım alınmaz diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Dardanel kalite standartlarını karşılamayan artıkları satıyor o marka altında. Zaten ürüne güvenseler kendi markalarıyla satarlardı. Bir kere denedim daha asla almam.

Dardanel kalite standartlarını karşılamayan artıkları satıyor o marka altında. Zaten ürüne güvenseler kendi markalarıyla satarlardı. Bir kere denedim daha asla almam.
Aynen öyle hocam.Neyse ki ürünün arkasında durdular.Bunun için konu açacağım ürün gelince.Bende bir sürü plastik çıktıysa daha ne kadar karışmıştır kim bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri