Neler Yeni

Çözüldü✓ Dareu A950 Pro 4K saniyelik takılma sorunu

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba. 15-20 gün önce connectgame'den a950 pro 4k aldım. Mouse'dan çok memnunum ama ben irite eden ufak bir şey var. Eğer 3-4dk kullanmazsam tekrardan hareket ettirdiğimde imleç yarım saniyeliğine takılıp devam ediyor. Bu durum dışında bi takılma vs yok sorunsuz çalışıyor. Bu bir özellik falan mı yoksa sorun mu nasıl düzeltebilirim?

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı olay bende de oluyor aynı mouse 4k da denedim o takılmayı yapıyo 1k da denedim yapmıyo oyun oynarken 4k ya alıyom bende
Oyunlarda da yapıyor mu o takılmayı

Son düzenleme:

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
bende aynı mausu kullanıyorum beyaz renk ama bende böyle bir sorun bulunmuyor . driverlarını güncellemeni öneririm eğer güncelse benim kullandığım sürümü kullanmanı tavsiye edebilirim . bu arada ürünü farklı bir sebepten dolayı garantiye yolladım ve garantiden geldikten sonra sorun çözülmüştü.

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynı mausu kullanıyorum beyaz renk ama bende böyle bir sorun bulunmuyor . driverlarını güncellemeni öneririm eğer güncelse benim kullandığım sürümü kullanmanı tavsiye edebilirim . bu arada ürünü farklı bir sebepten dolayı garantiye yolladım ve garantiden geldikten sonra sorun çözülmüştü.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam?

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
Hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam?
Adsız.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sürüm tr kullanıcılarına özel olarak sunulmuştu forumdan zamanında bir arkadaş paylaştı ben onu indirmiştim. belki sendede aynı sürüm vardır ama önce işin yazılımsal kısmını halledip , eğer sorun devam ederse donanımsal kısma geçmek her zaman en iyisidir

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ali Tarık
keşke zenith pro 4k alsaydın usta

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ali Tarık
bunda mesela kullanmayınca kapanma var ama tekrar hareket ettirince takılma olmuyor 4k da kullanıyorum

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sürüm tr kullanıcılarına özel olarak sunulmuştu forumdan zamanında bir arkadaş paylaştı ben onu indirmiştim. belki sendede aynı sürüm vardır ama önce işin yazılımsal kısmını halledip , eğer sorun devam ederse donanımsal kısma geçmek her zaman en iyisidir
Önceki sürümü silip hocamın attığı sürümü indirince sorun ortadan kalktı gibi gözüküyor. Teşekkür ederim herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom