- Bütçe
- 1500
AlınırSelamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar.
DAREU EK75 Pro klavye alınır mı ? Connect sitesi güvenilir mi?iade/değişim süreçlerinde sorun çıkarıyorlar mı ?
https://shop.connectgame.com.tr/pro...76768&pr_ref_pid=9510249365792&pr_seq=uniform
Aradığım özellikler : Tuşlarının sessiz olması ve hızlı yazı yazabilmeme yardımcı olması.
Tuşlarının sessiz olması ve hızlı yazı yazabilmek için uygun olması.
Valo,cs2,pubg,rainbow six seige gibi oyunlar için kullanışlı olması.
Wireless olması ve dongle ile kullanılıp şarjının uzun süre gitmesi
Aradığım özellikleri karşılıyor mu ?Alınır
satıcı güvenilir falan değil hakdahfklsfhskldhskmd sorun çıkarsa kendiniz çözüyorsunuz connectgame ünlüdür bu konudaAradığım özellikleri karşılıyor mu ?
Bu zamana kadar düz siyah kablolu ucuz klavyelerden kullandım.
Sanırım bu klavyelerin tepki süreleri vs çok daha iyi ve çok daha kullanışlı oluyor değil mi ?
Bazı videolarda gördüm daktilo gibi ses çıkarıyor , bana sessiz gerekiyor. İşimi görür değil mi ?
Son olarak bu site ve satıcı güvenilir mi ? orijnal satıcı mı
ne demek garantisi yok ya garantisi yoksa ve iade/değişim yapamayacaksam o zaman almayayım.ha ikinci elde 1.7-2kya satılan aula, ha bu, ikisi de alınır, ikisinin de garantisi yok sonuç olarak
klavye de alacağım için ortalama 1500 diyebilirim çünkü 1500 civarı da klavye alcamBütçe max ne kadara çıkar hocam?
Connecte gelir ama desteği için global dareu ile ugrasırsınızne demek garantisi yok ya garantisi yoksa ve iade/değişim yapamayacaksam o zaman almayayım.
2. el ya da temu vb. şeylerle uğraşamam , başka öneriniz var mı bu bütçede ihtiyaçlarım için