L LEVIAN 80+ Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 2 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba ben bundan 7-8ay önce bu sıvı soğutmayı satın aldım fakat 1 ay önce ryzen sisteme geçtim ve şimdiye kadar hiç kullanmadım çünki içinde Am4 montaj kiti yok bunu nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz
Arkadaşlar merhaba ben bundan 7-8ay önce bu sıvı soğutmayı satın aldım fakat 1 ay önce ryzen sisteme geçtim ve şimdiye kadar hiç kullanmadım çünki içinde Am4 montaj kiti yok bunu nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz
L LEVIAN 80+ Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 ++
Source 80+ Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 449 Reaksiyon skoru 218 3 Mayıs 2020 #3 Eğer sıfır aldıysan kutu içeriğinde illaki çıkmıştır. kutu açılış videolarında var. Hayret 2 adet fanla geliyor soğutucu çok şaşırdım
Eğer sıfır aldıysan kutu içeriğinde illaki çıkmıştır. kutu açılış videolarında var. Hayret 2 adet fanla geliyor soğutucu çok şaşırdım
L LEVIAN 80+ Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 4 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Source yazmış: Eğer sıfır aldıysan kutu içeriğinde illaki çıkmıştır. kutu açılış videolarında var. Hayret 2 adet fanla geliyor soğutucu çok şaşırdım Devamı için tıklayın... Evet 2 fanda kullanıyorum şuan ama kutu içeriğinde çıkmadı aparatı
Source yazmış: Eğer sıfır aldıysan kutu içeriğinde illaki çıkmıştır. kutu açılış videolarında var. Hayret 2 adet fanla geliyor soğutucu çok şaşırdım Devamı için tıklayın... Evet 2 fanda kullanıyorum şuan ama kutu içeriğinde çıkmadı aparatı