Neler Yeni

Dark Freezer W246 2025 Edition Soğutucu: Yorum ve Tavsiyeler

Rafethan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rafethan Çolak
Bütçe
2000
Merhaba, ASUS TUF Gaming GT301 kasa ve AMD Ryzen 5 7500F işlemci ile yeni sistemimi topluyorum. İndirimdeyken Dark Freezer W246 2025 Edition soğutucuyu aldım. İçinde termal macun bulunması da avantajlı geldiği için tercih ettim. Şimdilik bu soğutucuyu kullanmayı planlıyorum ama ileride daha iyi bir modele hangi geçebilirim?

Bu soğutucu hakkında deneyimleriniz veya yorumlarınız var mı? Özellikle overclock (OC) yapmayı düşünen biri için yeterli performansı sunar mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistem özeliklerim

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: Asus TUF Gaming B650M-PLUS
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X
Depolama: Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 1 TB

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar dilerim :)

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
Onu kalitesiz marka diye insanlar çok tercih etmiyor ancak fazlasıyla işini görür merak etme sen. 7500F çok ısınan bir işlemci değil zaten. Onun harici, sistemi toplam kaça topladınız? Ben de 7500F sistem istiyordum ancak hazır sistem gelmiyor neredeyse.

Rafethan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rafethan Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu kalitesiz marka diye insanlar çok tercih etmiyor ancak fazlasıyla işini görür merak etme sen. 7500F çok ısınan bir işlemci değil zaten. Onun harici, sistemi toplam kaça topladınız? Ben de 7500F sistem istiyordum ancak hazır sistem gelmiyor neredeyse.
15bin e uygun geldi n11 de indirim vardı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde çok tutuyordu 38 bin tl filan tek tek alıyordum sonradan komple aldım öyle ucuza geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,856
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom